Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση ζητά η διοίκηση του ΟΤΕ με την ΟΜΕ ΟΤΕ

Σήμερα 22-3-2011 η ΟΜΕ-ΟΤΕ παρέλαβε επιστολή της Διοίκησης που την καλεί την Πέμπτη 24-3-2011, ημέρα που είχε προγραμματιστεί 24ωρη απεργία, να συζητήσουν θέματα «που απασχολούν και τα δύο μέρη» .

Συνάντηση ζητά η διοίκηση του ΟΤΕ με την ΟΜΕ ΟΤΕ
Σήμερα 22-3-2011 η ΟΜΕ-ΟΤΕ παρέλαβε επιστολή της Διοίκησης που την καλεί την Πέμπτη 24-3-2011, ημέρα που είχε προγραμματιστεί 24ωρη απεργία, να συζητήσουν θέματα «που απασχολούν και τα δύο μέρη» .

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, της ΟΜΕ ΟΤΕ, παρά το γεγονός ότι η Διοίκηση όλο το προηγούμενο διάστημα, με τις πράξεις και τις ενέργειές της, τορπίλισε κάθε προσπάθεια διαλόγου και διαβούλευσης, προκαλώντας ζημιά και στην Επιχείρηση και στους Εργαζόμενους, η ΟΜΕ-ΟΤΕ με ευθύνη και σεβασμό στο ρόλο της, άμεσα συνεδρίασε και αποφάσισε:

1. Να ανταποκριθεί στην πρόσκληση της Διοίκησης θέτοντας ως κύρια αιτήματα, την αναστολή κάθε απόλυσης στον ΄Ομιλο και τη μη εφαρμογή των μονομερών αποφάσεων της Διοίκησης, που καταργούν όρους σ.σ.ε. και κατακτήσεις των εργαζομένων καθώς και την επίλυση ζητημάτων που έχει θέσει με πρόσφατη επιστολή της στον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο ΟΤΕ (κίνητρα αποχώρησης προσωπικού 2011, χρηματοδότηση ΟΠΑΚΕ κ.λ.π.).

2. Να μην πραγματοποιήσει την 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση την Πέμπτη 24-3-2011 και

3. Σε νέα συνεδρίασή της να εκτιμήσει τα αποτελέσματα της συνάντησης και να καθορίσει αναλόγως τη στάση της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v