Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έναρξη συνεργασίας της Info-Quest με τη Wyse

Την έναρξη της συνεργασία της με τη Wyse, ως επίσημος διανομέας των προϊόντων της στην ελληνική αγορά, ανακοίνωσε η Info-Quest, στοχεύοντας στη μεγιστοποίηση των πλεονεκτημάτων που προσδίδουν οι λύσεις Απομακρυσμένης Χρήσης Εφαρμογών / Server Based Computing.

Έναρξη συνεργασίας της Info-Quest με τη Wyse
Την έναρξη της συνεργασία της με την Wyse, ως επίσημος διανομέας των προϊόντων της στην ελληνική αγορά, ανακοίνωσε η Info-Quest, στοχεύοντας στη μεγιστοποίηση των πλεονεκτημάτων που προσδίδουν οι λύσεις Απομακρυσμένης Χρήσης Εφαρμογών / Server Based Computing.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Info-Quest, η Wyse αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της διεθνούς αγοράς στον τομέα των τερματικών (Thin Clients), κατέχοντας για 7 συναπτά έτη την πρώτη θέση, παγκοσμίως, σε πωλήσεις και μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 40% (Πηγή IDC).

Σημειώνεται πως ιδρύθηκε το 1981 και το 1995 παρουσίασε το πρώτο τερματικό της αγοράς για πλατφόρμα Windows.

Έκτοτε, επενδύοντας συστηματικά σε έρευνα και ανάπτυξη και συνεργαζόμενη στενά με κορυφαίους κατασκευαστές λογισμικού, όπως η Microsoft και η Citrix, διαθέτει σήμερα την πληρέστερη, αξιόπιστη και πλέον προηγμένη τεχνολογικά γκάμα τερματικών στην αγορά, τα οποία αποτελούν βασικό συστατικό των μεγαλύτερων μηχανογραφικών εγκαταστάσεων.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, τα οφέλη για την επιχείρηση της αξιοποίησης των τερματικών Wyse είναι τα ακόλουθα:

* Μεγαλύτερη Ασφάλεια: Καθώς τα τερματικά δεν διαθέτουν floppy ούτε σκληρό δίσκο εξαλείφεται ο κίνδυνος απώλειας δεδομένων από σφάλμα του χρήστη, αστοχία του υλικού ή προσβολή από ιούς.

* Εύκολη εγκατάσταση: Λόγω των ελάχιστων περιφερειακών που διαθέτει ένα τερματικό η εγκατάσταση και η λειτουργία του απαιτεί ελάχιστη ενασχόληση από το τεχνικό προσωπικό της επιχείρησης

* Ταχύτερη απόσβεση της επένδυσης: Σύμφωνα με έρευνες ένα τερματικό αποφέρει απόσβεση κόστους της τάξεως του 300% έως 800% σε μια πενταετία.

Έχει κόστος αρχικής αγοράς σημαντικά μικρότερο από αυτό ενός PC με δικτυακή δυνατότητα και στοιχίζει κατά μέσο όρο 28%-57% λιγότερο ανά έτος. Καταναλώνει σημαντικά λιγότερη ενέργεια, διαθέτει ελάχιστα κινητά μέρη, έχει κατά μέσο όρο επταπλάσιο χρόνο ζωής από ένα PC (MTBF: 175.000 ώρες έναντι 25.000 ώρες ) και κατά συνέπεια χρειάζεται πιο σπάνια service.

Τέλος, αναφέρεται πως η Info-Quest, έχοντας επενδύσει σε τεχνογνωσία και εξειδίκευση και αξιοποιώντας τις κoρυφαίες τεχνολογίες τις διεθνούς αγοράς, όπως η τεχνολογία Access Infrastructure της Citrix και Thin Client Computing της Wyse, υλοποιεί ολοκληρωμένες λύσεις server based computing, που εξασφαλίζουν στις ελληνικές επιχειρήσεις μέγιστη ασφάλεια, υψηλή διαθεσιμότητα των επιχειρησιακών εφαρμογών και σημαντική μείωση του συνολικού κόστους της μηχανογράφησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v