Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OTEnet: Παρουσίαση ευρυωνικών υπηρεσιών στη ΔΕΘ

Στις ευρυζωνικές υπηρεσίες (OnDSL) καθώς και στα ασύρματα δίκτυα πρόσβασης στο Διαδίκτυο WLAN (OnWireless) που αποτελούν ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει ο τομέας του Ιnternet σήμερα, επικεντρώνεται φέτος, η παρουσία της ΟΤΕnet στη ΔΕΘ.

OTEnet: Παρουσίαση ευρυωνικών υπηρεσιών στη ΔΕΘ
Στην 69η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης συμμετέχει και η OTEnet προβάλλοντας τις δραστηριότητές της μέσα από το περίπτερο του Ομίλου εταιριών ΟΤΕ.

Φέτος η παρουσία της ΟΤΕnet στη ΔΕΘ επικεντρώνεται στις ευρυζωνικές υπηρεσίες (OnDSL) καθώς και στα ασύρματα δίκτυα πρόσβασης στο Διαδίκτυο WLAN (OnWireless) που αποτελούν ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει ο τομέας του Ιnternet σήμερα.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η OTEnet δίνει μεγάλη έμφαση στις παραπάνω κατηγορίες επενδύοντας από τις αρχές του χρόνου στην ανάπτυξη μιας πλήρους σειράς προϊόντων γρήγορου Internet (OnDSL HOME, OnDSL OFFICE, OnDSL ECOnomy). Επιπλέον, η OTEnet έχει επεκτείνει την υπηρεσία OnWireless, -που πρώτη ανέπτυξε και προσέφερε στην Ελληνική αγορά- αφενός δημιουργώντας νέα hotspots και αφετέρου εισάγοντας την υπηρεσία περιαγωγής (WLAN Roaming).

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες του περιπτέρου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για όλα τα υπόλοιπα προϊόντα που προσφέρει η εταιρία σε οικιακούς χρήστες (συνδέσεις PSTN, ISDN, COOL4U, κάρτες προπληρωμένου χρόνου ομιλίας και πρόσβασης στο Internet SMILE & WEB) όπως επίσης και για τις ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχει στις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις (υπηρεσίες IP-VPN, μόνιμες γραμμές, υπηρεσίες κατασκευής και φιλοξενίας εταιρικών sites κ.α.).

Παρουσία θα έχουν επίσης και οι θυγατρικές εταιρίες της OTEnet στην Ελλάδα (Voice@net by OTEnet, που προσφέρει υπηρεσίες φωνής χρησιμοποιώντας τεχνολογίες Internet) και στο εξωτερικό (OTEnet Cyrpus - OTEnet Telecom).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v