Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Προσφορές από Gtech, Intralot & Scientific

Τρεις εταιρίες Gtech, Intralot και Scientific Games εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την επιλογή νέου τεχνολογικού παρόχου, για το νέο λειτουργικό σύστημα όλων των παιχνιδιών και τη μετάβαση των υφιστάμενων λειτουργιών το ΟΠΑΠ.

ΟΠΑΠ: Προσφορές από Gtech, Intralot & Scientific
Τρεις εταιρίες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την επιλογή νέου τεχνολογικού παρόχου "για την προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία όλου του απαραίτητου εξοπλισμού, για νέο λειτουργικό σύστημα όλων των παιχνιδιών της εταιρίας και τη μετάβαση των υφιστάμενων λειτουργιών του ΟΠΑΠ σε αυτό, καθώς επίσης και στην παροχή υπηρεσιών προληπτικής και διορθωτικής συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης του συνόλου του υπό προμήθεια εξοπλισμού και λογισμικού".

Πρόκειται για τις εταιρίες Gtech, Intralot και Scientific Games, οι οποίες κατέθεσαν σήμερα τους φακέλους συμμετοχής, ανταποκρινόμενες στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προεπιλογή υποψηφίων, η οποία δημοσιοποιήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2011.

Θυμίζουμε ότι το Δ.Σ. του ΟΠΑΠ  αποφάσισε την προκήρυξη ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού στις 30 Ιουλίου 2010. Στόχος του ΟΠΑΠ είναι η διαγωνιστική διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος Ιουνίου ή Ιουλίου 2011.

Ο διαγωνισμός θα γίνει σε δύο φάσεις, με διαδικασία η οποία διασφαλίζει τη διαφάνεια, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την ανταγωνιστικότητα και την ελκυστικότητα για τους καλύτερους προμηθευτές σε παγκόσμιο επίπεδο. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα στους υποψηφίους, μέσω παρουσιάσεων και επιδείξεων της αντίληψής τους για την υλοποίηση του έργου, να συνεισφέρουν στην πληρότητα της ζητούμενης λύσης.

Το αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει την προμήθεια λογισμικού, εξοπλισμού, υπηρεσιών υλοποίησης, την εκπαίδευση, θέση σε παραγωγική λειτουργία, τη συντήρηση, τεχνική διαχείριση συστημάτων (system administration), τη διαχείριση εφαρμογών (application administration) και την υποστήριξη επιχειρησιακής λειτουργίας, που αφορούν στη λειτουργία τόσο των παιχνιδιών και δραστηριοτήτων που ήδη διεξάγονται από τον ΟΠΑΠ όσο και αυτών στα οποία ενδέχεται να δραστηριοποιηθεί ο ΟΠΑΠ μελλοντικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v