Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Σε Αλβανία - Βουλγαρία το i-mode από 2005

Τη διάθεση των υπηρεσιών i-mode στη αγορά της Βουλγαρίας και της Αλβανίας, από το 2005, τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmote, κ. Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος, με την ευκαιρία της παρουσίασης των υπηρεσιών στην 69η ΔΕΘ.

Cosmote: Σε Αλβανία - Βουλγαρία το i-mode από 2005
Τις υπηρεσίες i-mode, τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες Internet κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως, παρουσίασε η Cosmote την πρώτη ημέρα της 69ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, μαζί με τους έλληνες Ολυμπιονίκες Πύρρο Δήμα και Τασούλα Κελεσίδου.

Με την ευκαιρία της παρουσίασης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmote, κ. Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος, δήλωσε ότι στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της εταιρίας είναι και η προώθηση των υπηρεσιών i-mode στη αγορά της Βουλγαρίας και της Αλβανίας, με την εμπορική διάθεση να ξεκινά το 2005.

Επίσης, ο κ. Μαρτιγόπουλος επεσήμανε ότι η Cosmote, ανταποκρίθηκε με απόλυτη επιτυχία στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες κινητής τηλεφωνίας της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης ενώ ταυτόχρονα εξασφάλισε τη διάθεση πρωτοποριακών για τα ελληνικά δεδομένα υπηρεσιών, όπως το i-mode, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την τεχνολογική της υπεροχή.

Με την παρουσία της στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η Cosmote δίνει την ευκαιρία σε ολόκληρη τη Βόρειο Ελλάδα να γνωρίσει από κοντά ένα συναρπαστικά απλό και προηγμένο κόσμο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, τόνισε κλείνοντας ο κ. Μαρτιγόπουλος.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσω του i-mode, o Πύρρος Δήμας και η Τασούλα Κελεσίδου πλοηγήθηκαν στο επίσημο i-mode site της ΑΘΗΝΑ 2004 και παρακολούθησαν επιλεγμένα video, αναβιώνοντας συγκινητικά στιγμιότυπα από την αγωνιστική τους προσπάθεια και εντυπωσιακές στιγμές από την τελετή έναρξης και λήξης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ, από σήμερα έως τις 19 Σεπτεμβρίου, οι επισκέπτες του περιπτέρου της Cosmote θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις δυνατότητες του i-mode, το οποίο η Cosmote κατά αποκλειστικότητα παρέχει στην Ελλάδα από τον Ιούνιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v