Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίσκεψη 15 Εμπορικών Ακολούθων στην Αλουμύλ

Τη ξενάγηση στο βιομηχανικό της συγκρότημα στο Κιλκίς, 15 Ελλήνων Εμπορικών Ακολούθων, γνωστοποίησε η Αλουμύλ Μυλωνάς. Τα ανωτέρω στελέχη βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εκπαιδευτούν σε ένα νέο σύστημα δικτύωσης και ανταλλαγής εμπορικών και οικονομικών πληροφοριών.

Επίσκεψη 15 Εμπορικών Ακολούθων στην Αλουμύλ
Τη ξενάγηση στο βιομηχανικό της συγκρότημα στο Κιλκίς, 15 Ελλήνων Εμπορικών Ακολούθων, γνωστοποίησε η Αλουμύλ Μυλωνάς.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τα παραπάνω στελέχη των Ελληνικών Πρεσβειών στις χώρες των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και των Παρευξείνιων χωρών, βρίσκονται την τρέχουσα εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, προσκεκλημένοι του Σ.Ε.Β.Ε. (Συνδέσμου Εξαγωγέων Βόρειας Ελλάδας), προκειμένου να εκπαιδευτούν σε ένα νέο σύστημα δικτύωσης και ανταλλαγής εμπορικών και οικονομικών πληροφοριών, με σκοπό τη βοήθεια προς τις ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό.

Τα στελέχη επισκέφτηκαν τη βιομηχανική περιοχή του Κιλκίς, στην οποία ξεναγήθηκαν από τον κ. Γιώργο Α. Μυλωνά, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αλουμύλ Μυλωνάς.

Ακολούθησε σύντομη παρουσίαση του μεγαλύτερου Ομίλου παραγωγής συστημάτων αλουμινίου, μέσα από την οποία οι Εμπορικοί Ακόλουθοι είχαν την ευκαιρία να ανανεώσουν την πληροφόρησή τους για τον κλάδο της διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ελληνικοί Όμιλοι με έντονα εξαγωγικό προσανατολισμό και για τις δράσεις περιορισμού των προβλημάτων, οι οποίες είναι δυνατό να αναληφθούν – από τη μεριά των Ακολούθων - με συγκεκριμένη στρατηγική, μέσω αδιάλειπτης, άμεσης και ακριβούς πληροφόρησης και συνεργασίας μεταξύ των Πρεσβειών.

Ακολούθησε εκτενής ξενάγηση στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της Αλουμύλ Μυλωνάς, μεταξύ άλλων, στη νέα γραμμή ετήσιας δυναμικότητας 20.000 τόνων η οποία προκάλεσε αίσθηση τους επισκέπτες και η αποστολή κατέληξε σε επαγγελματικό δείπνο στην πόλη του Κιλκίς.

Τέλος, σημειώνεται στην ανακοίνωση, η εξωστρέφεια και τα μεγέθη του Ομίλου εντυπωσίασαν τους Ακολούθους, δεδομένης της μικρής, σχετικά, ιστορίας του και ταυτόχρονα αποκόμισαν πολύ σημαντικές εμπειρίες στο πεδίο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις, τα οποία πρέπει – και δύναται - συνεχώς να περιορίζονται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v