Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: "Μαχαίρι" σε υπερωρίες και εκτός έδρας

Περικοπές 40 εκατ. ευρώ σε υπερωρίες και εκτός έδρας θα κάνει φέτος η ΔΕΗ, σύμφωνα με την επιστολή που έχει αποστείλει στον υπουργό Οικονομικών ο πρόεδρός της Α. Ζερβός, όπως αναφέρουν τα "Νέα".

ΔΕΗ: Μαχαίρι σε υπερωρίες και εκτός έδρας
Περικοπές 40 εκατ. ευρώ σε υπερωρίες και εκτός έδρας θα κάνει φέτος η ΔΕΗ, σύμφωνα με την επιστολή που έχει αποστείλει στον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου ο πρόεδρός της κ. Α. Ζερβός, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα των "Νέων".

Σύμφωνα με την εφημερίδα, τον Δεκέμβριο του 2010, όταν ο υπουργός Οικονομικών έστειλε επιστολές στους επικεφαλής των εισηγμένων στο Χ.Α. ΔΕΚΟ ζητώντας τους να λάβουν μέτρα ανάλογα με εκείνα που αποφασίστηκαν για τις μη εισηγμένες επιχειρήσεις, η διοίκηση της ΔΕΗ του απάντησε ότι έχει μειώσει ήδη κατά 220 εκατ. ευρώ τη μισθοδοσία για πέρυσι και πως σημαντική θα είναι η μείωση και για το 2011.

Έτσι, στην επιστολή που έχει στείλει προς τον υπουργό Οικονομικών ο πρόεδρος της ΔΕΗ, τον ενημέρωσε πως φέτος θα εξοικονομήσει από υπερωρίες και εκτός έδρας γύρω στα 40 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v