Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκδοση ομολογιακού 30 εκατ. ευρώ από Στρίντζη

Την έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου συνολικού ύψους 30.000.000 ευρώ, τριετούς διάρκειας αποφάσισε η επαναληπτική γ.σ της εταιρίας Γραμμές Στρίντζη, με έκδοση 3.000 ομολογιών, ονομαστικής αξίας 10.000 ευρώ.

Εκδοση ομολογιακού  30 εκατ. ευρώ  από Στρίντζη
Την έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου συνολικού ύψους 30.000.000 ευρώ, τριετούς διάρκειας αποφάσισε η επαναληπτική γενική συνέλευση της εταιρίας, Γραμμές Στρίντζη Ναυτιλιακή Α.Ε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα εκδοθούν 3.000 ομολογίες, ονομαστικής αξίας και τιμής έκδοσης 10.000 ευρώ ανά ομολογία. Κάθε μία (1) ομολογία είναι μετατρέψιμη σε 5.850 κοινές ανώνυμες μετοχές.

Η επαναληπτική Γενική Συνέλευση αποφάσισε επίσης την κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων και την διάθεση του ομολογιακού δανείου εξ ολοκλήρου στην μητρική εταιρία Επιχειρήσεις Αττικής.

Ταυτόχρονα η επαναληπτική γενική συνέλευση των Επιχειρήσεων Αττικής

ενέκρινε την έκδοση ομολογιακού δανείου, ύψους 35.000.000 ευρώ, τριετούς διάρκειας, εγγυημένου από την τράπεζα EFG Eurobank Ergasias.

Οι νέες Ομολογίες, θα διατεθούν με ιδιωτική τοποθέτηση. Το oμολογιακό δάνειο παρέχει στους ομολογιούχους το δικαίωμα να ανταλλάξουν τις Ομολογίες τους με μετοχές της Στρίντζης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v