Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σκληρά παζάρια ΟΤΕ-Βουκουρεστίου για Romtelecom

Η Ρουμανία δεν θα προχωρήσει σε πώληση του ποσοστού 46% της Romtelecom στον ΟΤΕ, εάν η τιμή που προσφερθεί είναι χαμηλότερη του 1 δισ. ευρώ, δήλωσε ο ρουμάνος υπουργός τηλεπικοινωνιών Valerian Vreme.

Σκληρά παζάρια ΟΤΕ-Βουκουρεστίου για Romtelecom

Η Ρουμανία δεν θα προχωρήσει σε πώληση του ποσοστού 46% της Romtelecom στον ΟΤΕ, εάν η τιμή που προσφερθεί είναι χαμηλότερη του 1 δισ. ευρώ, δήλωσε ο ρουμάνος υπουργός τηλεπικοινωνιών Valerian Vreme, μεταδίδει με το Reuters.

«Περιμένουμε την προσφορά του ΟΤΕ. Αν αυτή ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας, θα το πουλήσουμε… Δεν θα πουλούσα τις μετοχές εάν η προσφορά είναι πολύ χαμηλότερη του 1 δισ. ευρώ», φέρεται να δήλωσε ο κ. Vreme.

Ο ίδιος επισήμανε πως, στην περίπτωση που η προσφορά του ΟΤΕ δεν είναι αποδεκτή, τότε θα στραφεί προς την χρηματιστηριακή αγορά.

Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο η ρουμανική κυβέρνηση είχε ανακοινώσει ότι σχεδιάζει να πωλήσει το ποσοστό της στον ΟΤΕ, ο οποίος ήδη κατέχει το υπόλοιπο 54% της ρουμανικής τηλεπικοινωνιακής.

Στα τέλη Δεκεμβρίου, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ κ. Μιχάλης Τσαμάζ είσε δηλώσει πως ο Οργανισμός χρειάζεται άλλους τρεις μήνες για να αποφασίσει εάν θα προχωρήσει στην απόκτηση του πλήρους ελέγχου της ρουμανικής θυγατρικής του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v