Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ETE: Η προσφορά είναι καλή και εμμένουμε σε αυτή

Αξιωματούχος της Εθνικής που δεν θέλησε να κατονομαστεί δήλωσε στο Reuters ότι η Εθνική εμμένει στην προσφορά της, την οποία θεωρεί πολύ ικανοποιητική για τους μετόχους της Alpha Bank.

ETE: Η προσφορά είναι καλή και εμμένουμε σε αυτή
Η Εθνική Τράπεζα εμμένει στην προσφορά της για την Alpha Bank και δεν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τη βελτίωσή της, σύμφωνα με δήλωση αξιωματούχου της Εθνικής στο πρακτορείο Reuters.

«Η Εθνική Τράπεζα εμμένει στην προσφορά που έχει καταθέσει, η οποία είναι πολύ γενναιόδωρη για τους μετόχους της Alpha”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή ανακοινώθηκε η πρόταση της Εθνικής για την Alpha Bank με τη σχέση ανταλλαγής στις 8 μετοχές Εθνικής προς 11 μετοχές Alpha. Το premium, όπως αναφέρεται σχετικά, διαμορφώνεται στο 23,4% επί της τιμής κλεισίματος της Alpha κατά την 17 Ιανουαρίου 2011, την προηγούμενη δηλαδή της υποβολής της πρότασης, στο 18,5% στις 17 Φεβρουαρίου, και στο 23,7% ως προς τη μέση σχέση ανταλλαγής των τελευταίων 12 μηνών.

Κύκλοι της Εθνικής τόνιζαν το σαββατοκύριακο ότι η προσφορά εμπεριέχει premium άνω του 22% και αθροιστικά συνολικές υπεραξίες, συνυπολογιζομένων και των συνεργιών από τη συγκεκριμένη συγχώνευση, άνω του 60% στους μετόχους της Alpha.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v