Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δίκτυο αντιπροσώπων οργανώνει η ELPEDISOΝ

Η ELPEDISON οργάνωσε την πρώτη συνάντηση με 80 συνεργάτες της ΕΚΟ και της Ελληνικά Καύσιμα (πρώην ΒΡ) (πρατηριούχοι, εργολήπτες και τεχνικά γραφεία), που θα είναι υποψήφιοι να συμμετέχουν σε Δίκτυο Αντιπροσώπων.

Δίκτυο αντιπροσώπων οργανώνει η ELPEDISOΝ
Δυναμικά διεισδύει η ELPEDISON στην απελευθερωμένη πλέον αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΕLPEDISOΝ, στην οποία συμμετέχουν οι Όμιλοι Ελληνικά Πετρέλαια, ΕDISON και Ελλάκτωρ, είναι η δεύτερη μετά την ΔΕΗ, εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, με δύο εργοστάσια στην Θεσσαλονίκη και στην Θίσβη αντίστοιχα, συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 820 MW και συνολικής επένδυσης ύψους 525 εκ. ευρώ.

Η ELPEDISON Trading, με την συνεργασία των εταιρειών ΕΚΟ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ (πρώην ΒΡ) οργάνωσε στο ξενοδοχείο SOFITEL στις 10 Φεβρουαρίου, την πρώτη συνάντηση με 80 συνεργάτες της ΕΚΟ και της Ελληνικά Καύσιμα (πρώην ΒΡ) (πρατηριούχοι, εργολήπτες και τεχνικά γραφεία), που θα είναι υποψήφιοι να συμμετέχουν σε Δίκτυο Αντιπροσώπων.

Στη συνάντηση ο Πρόεδρος της ΕLPEDISON Trading, κ. Α. Τζούρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Μ. Piguet παρουσίασαν την στρατηγική της εταιρείας. Επίσης, ο κ. Α. Μουρελάτος, Διευθυντής Πωλήσεων και ο κ. Η. Σκουλίδας, Διευθυντής Μεγάλων Πελατών, ανέλυσαν τα προϊόντα της εταιρείας και το σχήμα αντιπροσώπευσης.

Τα οφέλη των πρατηριούχων και των τεχνικών γραφείων αλλά και την υποστήριξη των εταιρειών ΕΚΟ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ, τόνισαν οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι κ.κ. Ι. Ψυχογυιός και Σ. Χριστογιάννης καθώς και ο Τεχνικός Διευθυντής Πρατηρίων, κ. Κ. Θεοφανίδης.

Η επόμενη συνάντηση με τους υποψήφιους αντιπροσώπους της Β. Ελλάδας, προγραμματίζεται για τις 9 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v