Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Aναβάθμιση εγκαταστάσεων από ΕΚΟ – ΕΛΔΑ

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των έργων εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης της Εγκατάστασης Αποθήκευσης και Διακίνησης Πετρελαιοειδών της ΕΚΟ – ΕΛΔΑ στο Δενδροπόταμο. Η επένδυση ανήλθε στα 5,15 εκατ. ευρώ.

Aναβάθμιση εγκαταστάσεων από ΕΚΟ – ΕΛΔΑ
Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2004, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των έργων εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης της Εγκατάστασης Αποθήκευσης και Διακίνησης Πετρελαιοειδών της ΕΚΟ – ΕΛΔΑ στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, παρουσία του υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Γιώργου Σαλαγκούδη.

Από τη διοίκηση της ΕΚΟ – ΕΛΔΑ, θα παρευρίσκονται ο Πρόεδρος της κ. Δημ. Δανηλάτος, ο Αντιπρόεδρος κ. Σ. Κοκοτίνης και ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Στ. Παπαδόπουλος.

Τα έργα αφορούν σε νέα γεμιστήρια βυτιοφόρων οχημάτων στο νέο Σ.Φ.Β.Ο, εκσυγχρονισμό αντλιοστασίου καυσίμων, τοποθέτηση νέων δικτύων σωληνώσεων, αναβάθμιση εσωτερικού συστήματος αγωγών εφοδιασμού, λειτουργία μονάδας ανάκτησης ατμών, νέο υποσταθμό μέσης τάσης, αναβάθμιση αγκυροβολίου κ.ά.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι επενδύσεις, συνολικού ύψους 5,15 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβάνουν τα πλέον σύγχρονα συστήματα ελέγχου, επιτρέποντας στην ΕΚΟ – ΕΛΔΑ να εξυπηρετεί με ασφάλεια, ταχύτητα και αξιοπιστία τους πολυπληθείς πελάτες της στη Βόρεια Ελλάδα.

Η ολοκλήρωση των έργων αυτών καθιστά την παλαιάς τεχνολογίας εγκατάσταση, που είχε εξαγορασθεί το 1998 από τη Γ.ΜΑΜΙΔΑΚΗΣ, σε μια από τις μεγαλύτερες και πλέον σύγχρονες στον ελλαδικό χώρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v