Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space: Κέρδη έναντι ζημιών το α’ εξάμηνο του 2004

Σε 664.638 ευρώ, έναντι ζημιών 499.682 ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2003, διαμορφώθηκαν τα κέρδη προ φόρων της Space Hellas το α’ εξάμηνο του 2004. Η θετική αυτή πορεία αναμένεται σύμφωνα με την διοίκηση, να συνεχιστεί και στο β’ εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Space: Κέρδη έναντι ζημιών το α’ εξάμηνο του 2004
Σε 664.638 ευρώ, έναντι ζημιών 499.682 ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2003, διαμορφώθηκαν τα κέρδη προ φόρων της Space Hellas το α’ εξάμηνο του 2004.

O κύκλος εργασιών του πρώτου εξαμήνου διαμορφώθηκε στα 10.619.078 ευρώ, έναντι 12.337.122 ευρώ της αντίστοιχης περιόδου του 2003.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η επιτυχημένη αναδιοργάνωση με την επανατοποθέτηση πόρων της εταιρίας σε πιο αποδοτικές δραστηριότητες, η διεύρυνση του πελατολογίου της, καθώς και η σύναψη στρατηγικών συνεργασιών οδήγησαν τη Space Hellas σε κερδοφορία και ενδυνάμωσαν το ρόλο της στην αγορά, ως system integrator.

Η θετική αυτή πορεία της Space Hellas αναμένεται, σύμφωνα με την ανακοίνωση, να συνεχιστεί και στο β’ εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Οι ανωτέρω εξελίξεις οδήγησαν και στην άρση επιτήρησης της μετοχής της εταιρίας, η οποία αποφασίστηκε από το Δ.Σ. του ΧΑ, με αποτέλεσμα την επαναφορά της μετοχής της Space Hellas στο κανονικό (τρίωρο) καθεστώς διαπραγμάτευσης.

Η ενδυνάμωση της αναπτυξιακής πορείας της Space Hellas, αποτελεί το επίκεντρο των προσπαθειών τόσο της διοίκησης όσο και των εργαζομένων της εταιρίας. Στις προσπάθειές τους αυτές, τα θετικά αποτελέσματα των οποίων είναι ήδη ορατά, σύμμαχοί τους είναι η εμπειρία, η τεχνογνωσία και το κύρος που διαθέτει η Space Hellas.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v