ΟΛΠ: Υπόμνημα συνεργασίας με δήμο Κερατσινίου

Σε συνάντηση, με τη συμμετοχή της δημοτικής Αρχής του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, ο Πρόεδρος του ΟΛΠ  κ. Γ. Ανωμερίτης κατέθεσε συγκεκριμένο υπόμνημα συνεργασίας, επί του οποίου υπήρξε σύγκλιση.

ΟΛΠ: Υπόμνημα συνεργασίας με δήμο Κερατσινίου
Σε συνάντηση, η οποία έγινε στο ΥΘΥΝΑΛ με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα κ. Ν. Λίτινα και αντιπροσωπειών του ΟΛΠ Α.Ε. και της δημοτικής Αρχής του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης κατέθεσε συγκεκριμένο υπόμνημα συνεργασίας, επί του οποίου υπήρξε σύγκλιση.

Συμφωνήθηκε επίσης μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου (α) να υπάρξουν κοινές επιτροπές, (β) να προωθηθούν τα έργα Α΄ φάσης, δεδομένου ότι αυτά δεν δημιουργούν νέες προβλήτες, (γ) να εξετασθούν τα εκ νέου τα έργα Β΄ και Γ΄ φάσης τα οποία ούτως ή άλλως καλύπτουν τον χρονικό ορίζοντα 2015 – 2025 και (δ) να καταρτισθεί κατάλογος από το Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας για διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όσον αφορά την Πολιτιστική Ακτή, τον χώρο της Λιμενοβιομηχανικής περιοχής Λιπασμάτων και επιμέρους χώρους.

Σημειώνεται ότι η συνάντηση έγινε σε πνεύμα συνεργασίας, επομένως όσα γράφονται περί καταλήψεων, εκβιαστικών πρακτικών και περί νικητών ή ηττημένων ανήκουν στη σφαίρα της συνήθους παραφιλολογίας.

***Το υπόμνημα του ΟΛΠ Α.Ε. το οποίο παρέδωσε στη δημοτική αρχή ο Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης, δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v