Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Διάκριση για το MLS Destinator Talk&DriveΤΜ

Το βραβείο της καλύτερης εφαρμογής στο ελληνικό App Store μεταξύ ελληνικών και ξένων εφαρμογών κατέκτησε η MLS με το MLS Destinator Talk&DriveΤΜ για iPhone στο 1ο Συνέδριο Smartphones & Εφαρμογών για Κινητά.

MLS: Διάκριση για το MLS Destinator Talk&DriveΤΜ
Το βραβείο της καλύτερης εφαρμογής στο ελληνικό App Store μεταξύ όλων των εφαρμογών ελληνικών και ξένων κατέκτησε η MLS με το MLS Destinator Talk&DriveΤΜ για iPhone στο 1ο Συνέδριο Smartphones & Εφαρμογών για Κινητά "InfoCom Smartphones & Αpps".

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, για τη βράβευση της MLS ψήφισε η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, που αποτελείται από έγκριτους δημοσιογράφους εξειδικευμένους στον κλάδο της τεχνολογίας.

Σημειώνεται, ότι το Συνέδριο, στο οποίο παρουσιάστηκε η μοναδική στον κόσμο εφαρμογή πλοήγησης με αναγνώριση φωνή MLS Destinator Talk&DriveTM για iPhone πραγματοποιήθηκε χθες σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών από την εκδοτική επιχείρηση Smart Press και τελούσε υπό την αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού, των Ψηφιακών Ενισχύσεων και του ΙΑΒ.

Σκοπός της διοργάνωσης Smartphones & Apps Awards ήταν να βραβεύσει τις εταιρίες που διακρίνονται για την δημιουργικότητα τους, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της αγοράς και της τεχνολογίας.

Όπως επισημαίνεται, το MLS Destinator Talk&DriveTM ψηφίστηκε ως η καλύτερη εφαρμογή του ελληνικού App Store, καθώς προσαρμόζεται απόλυτα στο περιβάλλον του iPhone και παρουσιάζει την ίδια πιστότητα και επιτυχία στην αναγνώριση φωνής και στην πλοήγηση. Το MLS Destinator Talk&DriveTM από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του εκτοξεύτηκε στην πρώτη θέση από πλευράς τζίρου (Top Grossing) μεταξύ όλων των εφαρμογών του ελληνικού App Store, ενώ πλέον βρίσκεται σταθερά στην πρώτη τριάδα.

Στο μεταξύ, το γερμανικό MLS Destinator Talk&DriveTM πωλείται ήδη στο γερμανικό App Store, ενώ η εταιρία σχεδιάζει την ανάπτυξη της εφαρμογής και σε άλλες χώρες και γλώσσες αξιοποιώντας το δημοφιλέστατο iPhone και το ηλεκτρονικό κατάστημα ΑppStore.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v