Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιntracom: Παραίτηση του αντιπροέδρου Κ.Δημητριάδη

Ο κ.. Κ. Δημητριάδης παραιτήθηκε από τη θέση του Αντιπροέδρου και Αναπληρωτή CEO της Ιntracom. Πρόσφατα παραιτήθηκε και το υψηλόβαθμο στέλεχος Ν. Λαμπρούκος, ενώ οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε διήμερη απεργία.

Ιntracom: Παραίτηση του αντιπροέδρου Κ.Δημητριάδη
Ο κ.. Κ. Δημητριάδης παραιτήθηκε από τη θέση του Αντιπροέδρου και Αναπληρωτή CEO της Ιntracom. Πρόσφατα παραιτήθηκε και το υψηλόβαθμο στέλεχος Ν. Λαμπρούκος, ενώ οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε διήμερη απεργία.

Αναλυτικά, η Ιntracom Holdings ανακοινώνει την παραίτηση του κ. Κωνσταντίνου Γ. Δημητριάδη από τη θέση του Αντιπροέδρου και Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρίας, καθώς και από τις θέσεις που κατέχει στις διοικήσεις των λοιπών εταιριών του Ομίλου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Κωνσταντίνος Δημητριάδης, ο οποίος συμμετείχε στην ίδρυση της Intracom το 1977, συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη και λαμπρή εξέλιξη του Ομίλου εταιριών Intracom HOLDINGS.

Οπως επισημαίνεται, ο Πρόεδρος και τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων του Ομίλου Intracom HOLDINGS και των συνδεδεμένων εταιριών της, εκφράζοντας την αναγνώρισή τους προς το έργο του κ. Κωνσταντίνου Γ. Δημητριάδη, επιθυμούν να τον ευχαριστήσουν για την καίρια και καθοριστική συμμετοχή του στο όραμα της Intracom και τη συμβολή του στη δημιουργία, ανάπτυξη και λαμπρή εξέλιξη του Ομίλου σαν έναν από τους σημαντικότερους τεχνολογικούς και βιομηχανικούς πυλώνες της Ν.Α. Ευρώπης και μοχλό ανάπτυξης της χώρας που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην οικονομική, τεχνολογική και κοινωνική ζωή της Ελλάδος κατά τα τελευταία 35 χρόνια.

Εξάλλου και η hellas online ανακοίνωσε σήμερα την παραίτηση του κ. Κωνσταντίνου Γ. Δημητριάδη από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας.

Επίσης η Intracom σε συνέχεια των ανακοινωθεισών παραιτήσεων των κ.κ. Κωνσταντίνου Γ. Δημητριάδη και Νικολάου-Σωκράτη Λαμπρούκου ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο δε θα προβεί σε αντικατάσταση των δύο παραιτηθέντων μελών του, σύμφωνα με το άρθρο 22 παρ. 2 του Καταστατικού της Εταιρίας.

Κατόπιν αυτού το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας, το οποίο είναι πλέον 6μελές, ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως :

- Σωκράτης Π. Κόκκαλης Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
- Δημήτριος Χρ. Κλώνης Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Αναπλ. Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
- Γεώργιος Αρ. Αννινος Εκτελεστικό Μέλος
- Κωνσταντίνος Γ. Αντωνόπουλος Μη Εκτελεστικό Μέλος
- Σωτήριος Ν. Φίλος Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
- Δημήτριος Κ. Χατζηγρηγοριάδης Aνεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Υπενθυμίζεται, ότι στις αρχές Φεβρουαρίου, παραιτήθηκε και το υψηλόβαθμο στέλεχος κ. Νικολάος-Σωκράτης Λαμπρούκος από Μέλος του Δ.Σ. και δη από τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου Ανάπτυξης & Οργάνωσης της εταιρίας καθώς και από τις θέσεις που κατείχε στις διοικήσεις των λοιπών εταιριών του Ομίλου.

Τέλος, οι εργαζόμενοι στην Intracom προχώρησαν σε απεργία στις 1 και 2 Φεβρουαρίου ζητώντας την επαναπρόσληψη των περίπου 100 συναδέλφων τους που απολύθηκαν από την εταιρεία το τελευταίο διάστημα ενώ αντιδρούν και στο ενδεχόμενο μείωσης των μισθών τους με την υπογραφή ατομικών συμβάσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v