Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο κ. Α. Κωτσής νέος CEO στην Intracom ΙΤ Services

Η Intracom Holdings ανακοινώνει ότι ο κ. Αθανάσιος Κωτσής αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στην INTRACOM IT SERVICES, διατηρώντας παράλληλα τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην INTRASOFT International.

Ο κ. Α. Κωτσής νέος CEO στην Intracom ΙΤ Services
Η Intracom Holdings ανακοινώνει ότι ο κ. Αθανάσιος Κωτσής αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στην Intracom IT SERVICES, διατηρώντας παράλληλα τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην INTRASOFT International. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Κωτσής είναι πτυχιούχος Μαθηματικός (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο της Καρλσρούης, Γερμανία (Fredericiana Universitaet Karlsruhe, Germany).

Αποτελεί στέλεχος του ομίλου Intracom ήδη απο το 1991, αρχικά της Intracom (1991-1993) και στη συνέχεια της ΙΝΤΡΑΣΟΦΤ Αθήνας (1993-1995). Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος και Γενικός Διευθυντής της INTRASOFT International στο Λουξεμβούργο (1995) της οποίας και διατελεί διευθύνων σύμβουλος από το 2006 μέχρι και σήμερα.

Με κέντρο των δραστηριοτήτων του τις Βρυξέλλες, Βέλγιο, ο κ. Κωτσής υποστηρίζει την υλοποίηση των σχεδίων διεύρυνσης του ομίλου στην ευρωπαϊκή αγορά, καθιστώντας την INTRASOFT International κυρίαρχη εταιρεία στην αγορά Πληροφορικής του ευρύτερου ευρωπαϊκού δημόσιου τομέα.

Πριν προσχωρήσει στον Όμιλο Intracom, διετέλεσε Research Fellow στο Πανεπιστήμιο της Καρλσρούης (1990) και εργάσθηκε σαν μηχανικός πληροφορικής (1984-1988) σε διάφορες εταιρείες. Μιλάει άπταιστα τέσσερις γλώσσες (Ελληνικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Αγγλικά) καθώς επίσης Ολλανδικά και Λουξεμβουργιανά. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v