Ψήφισμα διαμαρτυρίας στον ΟΛΠ από Δ. Κερατσινίου

Στα κεντρικά γραφεία της Ο.Λ.Π προσήλθαν 50 περίπου πολίτες του Δήμου Κερατσινίου – με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Λουκά Τζανή. Ο Δήμαρχος παρέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Ο.Λ.Π.

Ψήφισμα διαμαρτυρίας στον ΟΛΠ από Δ. Κερατσινίου
Στα κεντρικά γραφεία της Ο.Λ.Π προσήλθαν 50 περίπου πολίτες του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Λουκά Τζανή. Ο Δήμαρχος παρέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Ο.Λ.Π για θέματα τα οποία άπτονται της λιμενικής πολιτικής του Οργανισμού στον εμπορικό λιμένα.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συναντηθούν αύριο Τετάρτη με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Υ.Θ.Υ.Ν.ΑΛ. καθηγητή κ. Νικολάου Λίτινα. Μετά από μικρή παραμονή, οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν.

Στα κεντρικά γραφεία της Ο.Λ.Π. προσήλθε αντιπροσωπεία των εργαζομένων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Βάσης Περάματος, υπό τον Πρόεδρό τους κ. Σωτήρη Πουλικόγιαννη, ζητώντας να παραμείνει εν ενεργεία ο χώρος ναυπηγοεπισκευαστικών εργασιών στο Μώλο Δραπετσώνας-Κερατσινίου. Ο κ. Γιώργος Ανωμερίτης διαβεβαίωσε τα Σωματεία ότι ο σημερινός χώρος επισκευής στο Μώλο θα παραμείνει ως έχει και κανένα σχέδιο διαφορετικής χρήσης δεν έχει αποφασισθεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v