Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βραβείο για την Intracom Telecom από την HP

Η Intracom Telecom, μέλος της SITRONICS, τιμήθηκε με βραβείο για το HP TeMIP στη συνάντηση του HP TeMIP User Group, που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη της Ισπανίας το Δεκέμβριο του 2010.

Βραβείο για την Intracom Telecom από την HP
Η Intracom Telecom, μέλος της SITRONICS, τιμήθηκε με βραβείο για το HP TeMIP στη συνάντηση του HP TeMIP User Group, που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη της Ισπανίας το Δεκέμβριο του 2010.

Η Intracom Telecom, στρατηγικός συνεργάτης της HP, έλαβε αυτό το βραβείο στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργασιών της HP, διακρινόμενη για τις ικανότητές της στον τομέα “OSS Innovations & Transformations”.

Το βραβείο αυτό επιβεβαιώνει τις δυνατότητες της Intracom Telecom να παρέχει πρωτοποριακές λύσεις στο χώρο του OSS, βασιζόμενη στην πλατφόρμα TeMIP της HP. Πιο συγκεκριμένα οι λύσεις αυτές προσφέρουν γρηγορότερη επίλυση προβλημάτων δικτυακής λειτουργίας, αυξάνουν την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους συνδρομητές καθώς και βελτιστοποιούν την χρήση των δικτυακών πόρων των παρόχων. Η Intracom Telecom στοχεύοντας στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των πελατών της, έχει επενδύσει σε μηχανικούς, προγραμματιστές λογισμικού και συμβούλους για το HP TeMIP, δημιουργώντας μια αποτελεσματική ομάδα που δημιουργεί καινοτόμες και υψηλής ποιότητας λύσεις διασφάλισης δικτύων και υπηρεσιών.

Ο κ. Αναστάσιος Δημόπουλος, επικεφαλής του επιχειρηματικού τομέα τηλεπικοινωνιακού λογισμικού της Intracom Telecom, δήλωσε: «Η επιτυχημένη συνεργασία ανάμεσα στην HP και την Intracom Telecom στον τομέα του Τηλεπικοινωνιακού Λογισμικού έχει οδηγήσει στην εγκατάσταση ενός σημαντικού αριθμού λύσεων μεγάλης κλίμακας, σε σημαντικούς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους διεθνώς.

Η Intracom Telecom συνεργάζεται στενά, από το 2000, με την HP πάνω στο προϊόν HP TeMIP. Η αποδεδειγμένη εμπειρία μας στον τομέα της ανάπτυξης ολοκληρωμένων λύσεων πάνω στην πλατφόρμα TeMIP, ειδικά προσαρμοσμένων στις ανάγκες του πελάτη, καθώς και η εκτεταμένη τεχνογνωσία μας τόσο σε συστήματα OSS όσο και στο τηλεπικοινωνιακό περιβάλλον, αποτελούν τα βασικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για τα οποία μας επιλέγουν οι πελάτες μας.

«Οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι αναβαθμίζουν την ποιότητα υπηρεσιών προς τους πελάτες τους, εκμεταλλευόμενοι την εξειδίκευση της Intracom Telecom και τις λύσεις HP NGOSS”, δήλωσε ο κύριος Philippe Leon, Διευθυντικό Στέλεχος, Communications & Media Solutions της HP και συνέχισε: “Η Intracom Telecom έχει προβεί στις απαραίτητες επενδύσεις ώστε να δίνει τη δυνατότητα στους παρόχους να διαχειρίζονται τα δίκτυα και τις προσφερόμενες υπηρεσίες πιο αποτελεσματικά. Το βραβείο αυτό από την HP αντιπροσωπεύει τα δέκα χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας εκ μέρους των

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v