Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

INTRACOM: Σύμβαση με τον στρατό των ΗΠΑ

Η Intracom Defense Electronics επιλέχτηκε από το στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών για την προμήθεια ηλεκτρονικών υποσυστημάτων των Patriot. Η πρώτη σύμβαση είναι αξίας 1 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ περίπου και έχει διάρκεια 12 μήνες.

INTRACOM: Σύμβαση με τον στρατό των ΗΠΑ
Ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών ολοκλήρωσε με επιτυχία τις απαιτούμενες διαδικασίες πιστοποίησης και η Intracom Defense Electronics επιλέχτηκε για την προμήθεια ηλεκτρονικών υποσυστημάτων των Patriot.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η πρώτη σύμβαση είναι αξίας 1 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ περίπου και έχει διάρκεια δώδεκα (12) μήνες, ενώ αναμένονται επιπλέον παραγγελίες.

Παράλληλα, στο πλαίσιο και της περαιτέρω επέκτασής της στους τομείς της παραγωγής και υποστήριξης, η εταιρία εργάζεται για την αύξηση του αριθμού των ειδικευμένων υποσυστημάτων, με στόχο να διευρύνει τη συνεργασία της με τον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σημειώνεται ότι η επιλογή του στρατού των ΗΠΑ, η οποία βασίζεται στην ανταγωνιστικότητα, στη σύγχρονη υποδομή και στο άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό της Intracom Defense Electronics, αποδεικνύει ότι η εταιρία είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης σε διεθνή προγράμματα οπλικών συστημάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v