Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

J&P Αβαξ: Προσωρινός ανάδοχος έργου ΣΔΙΤ

Με σημερινή του απόφαση το ΔΣ της ΟΣΚ ανέδειξε προσωρινό ανάδοχο του έργου ΣΔΙΤ «Μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή και τεχνική διαχείριση 10 σχολικών μονάδων στην περιφέρεια Αττικής με ΣΔΙΤ» την εταιρεία J&P ΑΒΑΞ.

J&P Αβαξ: Προσωρινός ανάδοχος έργου ΣΔΙΤ
Με σημερινή του απόφαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΣΚ Α.Ε. ενέκρινε τη σχετική εισήγηση της Επιτροπής Διαγωνισμού και ανέδειξε προσωρινό ανάδοχο του έργου ΣΔΙΤ «Μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή και τεχνική διαχείριση 10 σχολικών μονάδων στην περιφέρεια Αττικής με ΣΔΙΤ» την εταιρεία J & P ΑΒΑΞ Α.Ε.

Το έργο είναι προϋπολογισμού €59,4 εκ. και αφορά σε 10 νέες σχολικές μονάδες στην Αττική.

Με σεβασμό στις αρχές της νομιμότητας και της διαφάνειας, η ΟΣΚ Α.Ε. με τη σημερινή απόφαση ανταποκρίνεται στους στόχους για την υλοποίηση έργων με υψηλή κοινωνική προτεραιότητα στο πλαίσιο της ορθολογικής διαχείρισης των διαθέσιμων πόρων. Αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από τη σημερινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΣΚ Α.Ε. περί δήθεν παραβίασης των ανωτέρω αρχών ή έκδοσης οποιασδήποτε διαφορετικής απόφασης σε προγενέστερο χρόνο, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ο διαγωνισμός αυτός είναι ο δεύτερος διαγωνισμός έργου ΣΔΙΤ της ΟΣΚ Α.Ε. που ολοκληρώνεται. Έχει προηγηθεί ο διαγωνισμός του έργου ΣΔΙΤ για 12 σχολικές μονάδες στην Αττική για το οποίο προσωρινός Ιδιωτικός Φορέας Σύμπραξης έργου έχει αναδειχθεί η ένωση εταιρειών ΑΤΕΣΕ ΑΕ – ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ (βλ. Δελτίο Τύπου 08/12/2010) ενώ στο προσεχές διάστημα ακολουθεί ολοκλήρωση του διαγωνισμού έργου ΣΔΙΤ για 16 σχολικές μονάδες στο Νομό Θεσσαλονίκης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v