Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιμητική διάκριση για Π. Πετρόπουλος ΑΕΒΕ

Με το παράσημο του Βασιλικού Τάγματος του Πολικού Αστέρα παρασημοφορήθηκαν ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΣ της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ. Το παράσημο απένειμε ο βασιλιάς της Σουηδίας, σε αναγνώριση της προσφοράς της εταιρίας στις Έλληνο-Σουηδικές σχέσεις.

Τιμητική διάκριση για Π. Πετρόπουλος ΑΕΒΕ
Με το παράσημο του Βασιλικού Τάγματος του Πολικού Αστέρα παρασημοφορήθηκαν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ και Ιωάννης Πετρόπουλος Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος.

Το παράσημο απένειμε αυτοπροσώπως η Α.Μ. ο Βασιλεύς της Σουηδίας Carl XVI Gustav, σε ειδική τελετή που έγινε στις 28 Aυγούστου 2004 στην οικία του Πρέσβη της Σουηδίας στην Ελλάδα.



Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, η τιμητική αυτή διάκριση έγινε σε αναγνώριση της προσφοράς της εταιρίας στις Έλληνο-Σουηδικές σχέσεις.

Επισημαίνεται, πως η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια επιτυχούς συνεργασίας με την Scania, μεγάλη Σουηδική Βιομηχανία κατασκευής βαρέων φορτηγών, λεωφορείων και βιομηχανικών - ναυτικών πετρελαιοκινητήρων.



Ιδιαίτερα μνημονεύθηκε η προσφορά του κ. Ιωάννη Πετρόπουλου κατά την διάρκεια των 12 τελευταίων ετών που υπηρέτησε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Έλληνο-Σουηδικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και των 4 τελευταίων που κατέχει την θέση του Προέδρου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v