Επαναδραστηριοποίηση του ΟΛΠ στη Medcruise

Η επαναδραστηριοποίηση του ΟΛΠ, στη Μεσογειακή Ένωση Λιμένων Κρουαζιέρας της οποίας ήταν ιδρυτικό μέλος από το 1996 και αποχώρησε το 2007, αποφάσισε από το Δ.Σ του Οργανισμού. Αναμόρφωση Λιμένα.

Επαναδραστηριοποίηση του ΟΛΠ στη Medcruise
Η επαναδραστηριοποίηση του Ο.Λ.Π, στη Μεσογειακή Ένωση Λιμένων Κρουαζιέρας (MEDCRUISE) της οποίας ήταν ιδρυτικό μέλος από το 1996 και αποχώρησε το 2007, αποφάσισε από το Δ.Σ του Οργανισμού.

Όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ, κ. Γ. Ανωμερίτης δεν είναι δυνατόν η χώρα να μην έχει παρουσία σε διεθνή όργανα και κέντρα λήψης αποφάσεων. Ο Πειραιάς ο πιο δημοφιλής και ελκυστικός προορισμός κρουαζιέρας στη Μεσόγειο με πάνω από 2.εκ. τουρίστες ετησίως, να μη συμμετέχει στη χάραξη στρατηγικής στο τομέα αυτό. 

--- Αναμόρφωση Λιμένα

Εξάλλου, στα πλαίσια υλοποίησης της αναδιαρρύθμισης και ανάπτυξης του Εμπορικού Λιμένα Ηρακλέους όπως είχε αποφασιστεί από το Δ.Σ. του Ο.Λ.Π, άρχισαν οι εργασίες για τη μετατροπή της περιοχής Καρβουνόσκαλας (Ικονίου) σε χώρους αποκλειστικής εξυπηρέτησης του Car Terminal.

Στη φάση αυτή και προκειμένου να διατηρηθεί η δρομολογιακή σταθερότητα των γραμμών εσωτερικού Φ/Γ-Ο/Γ πλοίων έως ότου υπάρξει οριστική λύση, μεταφέρεται η δραστηριότητα αυτή στην περιοχή του Μόλου Δραπετσώνας από 01/02/2011.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v