Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Νέο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο

Κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΤΕ εξέλεξε παμψηφεί τον κ. Χαράλαμπο Δημητρίου, μη εκτελεστικό μέλος, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Απόστολου Μπαράτση. Ακόμα εξουσιοδοτήθηκε ο κ. Βουρλούμης να αποφασίζει εν λευκώ για τις αθλητικές χορηγίες του Οργανισμού.

ΟΤΕ: Νέο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο
Κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΤΕ εξέλεξε παμψηφεί τον κ. Χαράλαμπο Δημητρίου, μη εκτελεστικό μέλος, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Απόστολου Μπαράτση.

Ο κ. Χ. Δημητρίου, νομικός, γεννήθηκε το 1956 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έκανε μεταπτυχιακές Σπουδές (LL.M) στο London School of Economics του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Διετέλεσε ειδικός Νομικός Σύμβουλος του Υφυπουργού Γεωργίας κ. Ε. Μπασιάκου από το 1992 έως το 1993 και από το 2004 είναι ειδικός Νομικός Σύμβουλος του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφη.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες, το Δ.Σ. του Οργανισμού αποφάσισε επίσης την εξουσιοδότηση του κ. Π. Βουρλούμη ώστε να διαχειρίζεται εν λευκώ θέματα που αφορούν τις αθλητικές χορηγίες του Οργανισμού.

Η εξουσιοδότηση αυτή ήταν απαραίτητη, καθώς σε παλαιότερο Δ.Σ. είχε αποφασιστεί ότι ο Πρόεδρος του Οργανισμού δεν μπορεί να διαχειρίζεται χορηγίες μεγαλύτερες από συγκεκριμένο ποσό που αφορούσε περίπου 20.000 ευρώ.

Προφανώς το θέμα αυτό σχετίζεται και με τη χορηγία των αθλητών Κ. Κεντέρη και Κ. Θάνου.

Σταμάτης Ζαχαρός

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v