Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις 21/3 οι προσφορές για Telekom Srbija

Στις 21/3, ένα μήνα μετά το χρονοδιάγραμμα που ίσχυε έως τώρα, θα κατατεθούν οι δεσμευτικές προσφορές για την πώληση πλειοψηφικού ποσοστού της Telekom Srbija, όπως ανακοινώθηκε από αξιωματούχο της Σερβικής κυβέρνησης.

  • της Μάρως Τσαντήλα
Στις 21/3 οι προσφορές για Telekom Srbija
Στις 21 Μαρτίου, ένα δηλαδή μήνα μετά το χρονοδιάγραμμα που ίσχυε έως τώρα, θα κατατεθούν οι δεσμευτικές προσφορές για την πώληση πλειοψηφικού ποσοστού της Telekom Srbija, όπως ανακοινώθηκε χθες από αξιωματούχο της Σερβικής κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση της χώρας εκτιμά ότι θα υποβληθούν έξι προσφορές, όπως σημείωσε ο υφυπουργός Οικονομικών σε δηλώσεις του στο Bloomberg ωστόσο από την λίστα των δεσμευτικών προσφορών θεωρείται πολύ πιθανή η απουσία της ρωσικής VimpelCom.

Η υπόθεση βεβαίως αφορά και τον ΟΤΕ ο οποίος με την πώληση του ποσοστού 20% στον σερβικό τηλεπικοινωνιακό φορέα υπολογίζει ότι θα έχει σημαντικά έσοδα.

Στο μέτωπο των διεθνών επενδύσεων του Οργανισμού εξελίξεις αναμένονται στην περίπτωση της Roomtelecom όπου ο ΟΤΕ θα πρέπει το επόμενο διάστημα να αποφασίσει αν θα καταθέσει προσφορά για την εξαγορά του ποσοστού που σήμερα κατέχει το κράτος το οποίο αποχωρεί από την εταιρεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v