Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Απώλειες εσόδων €50 εκ. από τα νέα τιμολόγια

Απώλειες εσόδων που για το 2011 υπολογίζονται σε 50 εκατ.ευρώ εκτιμά ότι θα καταγράψει η ΔΕΗ από τα νέα τιμολόγια, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης Αρθούρος Ζερβός.

ΔΕΗ: Απώλειες εσόδων €50 εκ. από τα νέα τιμολόγια
Απώλειες εσόδων που για το 2011 υπολογίζονται σε 50 εκατ.ευρώ εκτιμά ότι θα καταγράψει η ΔΕΗ από τα νέα τιμολόγια, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης Αρθούρος Ζερβός, σύμφωνα με δηλώσεις του σε σημερινή συνέντευξη τύπου όπου υπήρξε αναλυτική παρουσίαση των αυξομειώσεων σε χαμηλή και μέση τάση που ισχύουν από την 1 Ιανουαρίου.

Όπως εξάλλου είχε υποστηρίξει χθες και στη Βουλή, ο κ.Ζερβός χαρακτήρισε αναγκαία τα νέα τιμολόγια, προκειμένου αυτά να αντανακλούν το κόστος, να ελαχιστοποιούν τις σταυροειδείς επιδοτήσεις και τέλος να είναι διαφανή, δηλαδή να αναγράφουν ξεκάθαρα τις διακριτές χρεώσεις και την τιμολόγηση του πελάτη.

Εκτίμησε δε ότι δεν θα υπάρξουν νέες αυξήσεις τιμολογίων εντός του 2011, παρά το γεγονός του ότι αν το κόστος της ΔΕΗ αυξηθεί αυτά θα πρέπει να αναπροσαρμοσθούν. Διευκρίνισε ωστόσο ότι σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση αποφασίζει για τις όποιες αυξήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v