Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ:Λειτούργησε η 2η μονάδα θερμοηλεκρικού σταθμού

Από τις 26 Αυγούστου 2004 είναι σε λειτουργία και η δεύτερη Μονάδα του Θερμοηλεκτρικού Σταθμού του Αθερινόλακκου, στην Κρήτη, ισχύος 51 MW, της ΔΕΗ, τρεις μήνες νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό.

ΔΕΗ:Λειτούργησε η 2η μονάδα θερμοηλεκρικού σταθμού
Από τις 26 Αυγούστου 2004 είναι σε λειτουργία και η δεύτερη Μονάδα του Θερμοηλεκτρικού Σταθμού του Αθερινόλακκου, ισχύος 51 MW, της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΔΕΗ, η θέση της Μονάδας σε λειτουργία πραγματοποιήθηκε τουλάχιστον 3 μήνες νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό με συντονισμένες προσπάθειες από τη ΔΕΗ, σύμφωνα και με τις δεσμεύσεις του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Δ. Σιούφα και του Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Γ. Σαλαγκούδη, όπως διατυπώθηκαν κατά τη συνάντησή με τους τοπικούς φορείς στη Γενική Γραμματεία της Περιφέρειας Κρήτης την 30η Ιουλίου 2004 και κατά την επίσκεψη στον Αθερινόλακκο την 31η Ιουλίου 2004.

Επισημαίνεται, πως τα 102 MW (Αθερινόλακκος Ι και ΙΙ) που προστέθηκαν στο δυναμικό της Κρήτης μέσα στην αιχμή του καλοκαιριού του 2004 εξασφάλισαν και διασφαλίζουν τις ανάγκες του νησιού και για το 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v