Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δίας ΑΕΕΧ: Στις 10/1 η Γενική Συνέλευση

Την απορρόφηση της από την Eurobank καλείται να αποφασίσει μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση της Διας ΑΕΕΧ που θα πραγματοποιηθεί στις 10/1/2010.

Δίας ΑΕΕΧ: Στις 10/1 η Γενική Συνέλευση
Την απορρόφηση της από την Eurobank καλείται να αποφασίσει μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση της Δίας ΑΕΕΧ που θα πραγματοποιηθεί στις 10/1/2010.

Αναλυτικά τα  θέματα ημερησίας διατάξεως είναι τα εξής:

1.Συγχώνευση της εταιρίας με την Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias Α.Ε. με απορρόφηση της πρώτης από τη δεύτερη. Έγκριση του Σχεδίου Συμβάσεως Συγχωνεύσεως.

2. Ανακοίνωση αντικατάστασης παραιτηθέντων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

3. Επανασύσταση Επιτροπής Ελέγχου.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της Εταιρίας απαρτία και εξ αυτού του λόγου δεν καταστεί δυνατή η λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας θα συνέλθει σε Επαναληπτική Συνέλευση την 24.01.2011.
 
Τέλος σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της Εταιρίας απαρτία ούτε στην ως άνω Επαναληπτική Συνέλευση και εξ αυτού του λόγου δεν καταστεί δυνατή η λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας θα συνέλθει σε δεύτερη Επαναληπτική Συνέλευση την 04.02.2011.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v