ΟΛΠ: Με τον Β. Μιχαλολιάκο συναντήθηκε ο CEO

Με τον εκλεγέντα νέο Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, ο οποίος είναι και θεσμικά μέλος του ΔΣ του Ο.Λ.Π. Α.Ε., συναντήθηκε ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Ο.Λ.Π. Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης.

ΟΛΠ: Με τον Β. Μιχαλολιάκο συναντήθηκε ο CEO
Με τον εκλεγέντα νέο Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, ο οποίος είναι και θεσμικά μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Λ.Π. Α.Ε., συναντήθηκε ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Ο.Λ.Π. Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης.
 
Μετά την αλληλοενημέρωση για τα θέματα του αναπτυξιακού προγράμματος του Ο.Λ.Π. Α.Ε. και των προγραμματικών θέσεων του νέου Δημάρχου για το Δήμο Πειραιά, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τη συνεχή κοινή προσπάθεια, την οποία θα καταβάλλουν για την ανάπτυξη του Λιμανιού και της Πόλης και την κοινωνική στήριξη των κατοίκων του Πειραιά.

Όπως έχει επανειλημμένα τονίσει ο κ. Γιώργος Ανωμερίτης « το λιμάνι του Πειραιά, το οποίο είναι το διεθνές κέντρο της ελληνικής ναυτιλίας, θα μετατραπεί σε Πύλη Τουρισμού και Πολιτισμού με σημαντικά οφέλη για την πόλη και τους κατοίκους της». Στην προσπάθεια αυτή η Αυτοδιοίκηση και ο Ο.Λ.Π. Α.Ε., ως μεγάλος αναπτυξιακός οργανισμός, θα συμπορευθούν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v