Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Γ.Σ. στις 23/12 για επικύρωση αλλαγών

Την λύση της σύμβασης με τον κ. Π. Βουρλούμη, τη σύμβαση με τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Μ. Τσαμάζ και την εκλογή του στο Δ.Σ. της εταιρίας καλούνται να εγκρίνουν οι μέτοχοι του ΟΤΕ σε ΓΣ στις 23 Δεκεμβρίου.

ΟΤΕ: Γ.Σ. στις 23/12 για επικύρωση αλλαγών
Την λύση της σύμβασης με τον κ. Π. Βουρλούμη, τη σύμβαση με τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Μ. Τσαμάζ και την εκλογή του στο Δ.Σ. της εταιρίας καλούνται να εγκρίνουν οι μέτοχοι του ΟΤΕ σε ΓΣ στις 23 Δεκεμβρίου.    

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση: "Ο ΟΤΕ ανακοινώνει τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 16:00, στο Διοικητικό Μέγαρο ΟΤΕ, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακολούθων θεμάτων:

1. Ανακοίνωση της εκλογής νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 9, παράγρ. 4 του Καταστατικού της Εταιρείας.

2. Έγκριση καταγγελίας της από 25-6-2009 σύμβασης παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών μεταξύ του ΟΤΕ και του πρώην Προέδρου Δ.Σ. και Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας, σύμφωνα με το δεύτερο εδάφιο του όρου 9 αυτής.

3. Έγκριση σύμβασης, σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν.2190/1920, του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας με αυτή και παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v