Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρουμανία: Πουλά το 46% της Romtelecom

Την πρόθεση της Ρουμανικής κυβέρνησης να πουλήσει το ποσοστό μετοχών που κατέχει στην Romtelecom γνωστοποίησε στον CEO του OTE κ. Μιχάλη Τσαμάζ, ο κ. Marius Fecioru, Υφυπουργός στο Υπουργείο Επικοινωνιών της Ρουμανίας.

Ρουμανία: Πουλά το 46% της Romtelecom
Την πρόθεση της Ρουμανικής κυβέρνησης να πουλήσει το ποσοστό μετοχών (46%) που κατέχει στην Romtelecom, γνωστοποίησε στον CEO του OTE κ. Μιχάλη Τσαμάζ, ο κ. Marius Fecioru, Υφυπουργός στο Υπουργείο Επικοινωνιών της Ρουμανίας.

Αναλυτικά όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΤΕ

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Βουκουρέστι μεταξύ του κ. Marius Fecioru, Υφυπουργού στο Υπουργείο Επικοινωνιών της Ρουμανίας και των κ.κ. Μιχάλη Τσαμάζ, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΤΕ και Γιώργου Ιωαννίδη, Διευθύνοντος Συμβούλου της Romtelecom. Στη συνάντηση παρέστη και ο κ. Guido Kerkhoff, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Deutsche Telekom AG, υπεύθυνος για την Ευρώπη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Fecioru ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για την επιθυμία της Ρουμανικής κυβέρνησης για την πώληση του 46% των μετοχών που κατέχει το Ρουμανικό Δημόσιο στο μετοχικό κεφάλαιο της Romtelecom.

Ο ΟΤΕ θα εξετάσει όλες τις δυνατές εναλλακτικές προς όφελος όλων των μετόχων του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v