Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανακατατάξεις στη Μελτέμι Καστρί (Τ.Ολυμπιακή)

Τη μεταβίβαση του 20% του μετοχικού της κεφαλαίου που κατέχει η Elmec Sport, στην Τεχνική Ολυμπιακή, ζητά με κοινοποίηση στη ΡΑΕ η εταιρία Μελτέμι Καστρί. Το μέχρι τώρα ποσοστό της Τεχνικής Ολυμπιακής ανέρχεται σε 55%.

Ανακατατάξεις στη Μελτέμι Καστρί (Τ.Ολυμπιακή)
Την πρόθεση της να μεταβάλει τη μετοχική της σύνθεση, με τη μεταβίβαση των μετοχών (20%) που κατέχει η Elmec Sport στην Τεχνική Ολυμπιακή, κοινοποίησε στη ΡΑΕ η εταιρία Μελτέμι Καστρί.

Βασικός μέτοχος της Μελτέμι είναι η Τεχνική Ολυμπιακή με 55%, ενώ το μετοχικό σχήμα της εταιρίας συμπληρώνεται από την Elmec Sport με 20%, τον Μάριο Δανέζη με 20% και την εταιρία Metrotech με 5%.

Εφόσον η πρόθεση της εταιρίας ικανοποιηθεί, η Τεχνική Ολυμπιακή θα συμμετέχει με 75%, ενώ με 20% και 5%, αντίστοιχα, θα συμμετέχουν οι Μ. Δανέζης και Metrotech.

Επισημαίνεται, ότι η Μελτέμι κατέχει άδεια παραγωγής για το αιολικό πάρκο στη θέση Καστρί του δήµου Καρύστου Νοµού Ευβοίας και άδεια παραγωγής για το αιολικό πάρκο στη θέση Κατάρτια/Τούρλες του δήµου Μολάων Νοµού Λακωνίας.



Σημειώνεται τέλος, ότι όποιος έχει έννοµο συµφέρον µπορεί να υποβάλλει στη ΡΑΕ αιτιολογηµένες αντιρρήσεις εντός 15 ηµερών από την δηµοσιοποίηση της παρούσας. (∆ικαίωµα υποβολής αντιρρήσεων µέχρι 15/05/2002).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v