Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Στα τέλη Φεβρουαρίου τα νέα παιχνίδια

Έως τα τέλη Φεβρουαρίου του 2011 θα έχουν τεθεί σε λειτουργία τα νέα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, μετά από δίμηνη δοκιμαστική περίοδο σε 700 πρακτορεία, τόνισε η διοίκηση του οργανισμού στην τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές.

ΟΠΑΠ: Στα τέλη Φεβρουαρίου τα νέα παιχνίδια
Έως τα τέλη Φεβρουαρίου του 2011 θα έχουν τεθεί σε λειτουργία τα νέα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, μετά από δίμηνη δοκιμαστική περίοδο σε 700 πρακτορεία, τόνισε η διοίκηση του οργανισμού στην τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εννεαμήνου.

Το payout των νέων παιχνιδιών, τόνισε, θα κυμαίνεται μεταξύ του 67-69%.

Αναφορικά με τις απεργίες των πρακτόρων, η διοίκηση του ΟΠΑΠ σημείωσε ότι οι αιτιάσεις των πρακτόρων λύνονται σταδιακά και αναμένεται να λυθούν στο προσεχές διάστημα, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία της για αναβολή της δεύτερης προγραμματισμένης απεργιακής κινητοποίησης.

Ο νόμος που θα κατοχυρώνει τη σχέση των πρακτόρων με τον ΟΠΑΠ είναι ζήτημα ημερών, υπογράμμισε η διοίκηση του οργανισμού. 

Παράλληλα, όπως αναφέρθηκε, το 2011 θα συνεχιστούν οι ενέργειες μείωσης κόστους ενώ αναφορικά με το δ' τρίμηνο, τονίστηκε ότι θα συνεχιστούν οι προωθητικές ενέργειες στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v