Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Νέος Γενικός διευθυντής διοικητικού

Ο Όμιλος Μυτιληναίος ανακοινώνει ότι από 22/11, ο κ. Φ. Σπυράκος αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διοικητικού Διευθυντή Εταιρικού Κέντρου της Μυτιληναίος, και ο κ. Γ. Δεσύπρης, τη θέση του Διευθυντή Ρυθμιστικών Θεμάτων.

Μυτιληναίος: Νέος Γενικός διευθυντής διοικητικού
Ο Όμιλος Μυτιληναίος ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα, 22/11, ο κ. Φώτης Σπυράκος αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διοικητικού Διευθυντή Εταιρικού Κέντρου της Μυτιληναίος, και ο κ. Γιάννης Δεσύπρης, αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Ρυθμιστικών Θεμάτων.

Ο κ.Σπυράκος, εντάχθηκε στη Μυτιληναίος το 1992. Ο κ. Σπυράκος κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΛΒΟ, και μετατίθεται εσωτερικά για να αναλάβει τη Γενική Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών Εταιρικού Κέντρου, στην οποία υπάγεται η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου και η Διεύθυνση Οργάνωσης και Διοίκησης του Εταιρικού Κέντρου.

Ο κ. Δεσύπρης, εντάχθηκε στο δυναμικό του Ομίλου το 1999. Ο κ.Δεσύπρης κατείχε τη θέση του Διευθυντή Θεσμικών και Ρυθμιστικών Θεμάτων της PROTERGIA, και σήμερα αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Ρυθμιστικών Θεμάτων της Μυτιληναίος Α.Ε. και του Συμβούλου του Προέδρου του Ομίλου, Ευάγγελου Μυτιληναίου, σε θέματα ενέργειας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v