Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Έμφαση στην μείωση του κόστους

Στην προσπάθεια μείωσης του λειτουργικού κόστους του θα επικεντρωθεί ο ΟΤΕ το αμέσως επόμενο διάστημα ανέφερε πριν από λίγο ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Μιχάλης Τσαμάζ.

  • της Μάρως Τσαντήλα
ΟΤΕ: Έμφαση στην μείωση του κόστους
Στην προσπάθεια μείωσης του λειτουργικού κόστους του θα επικεντρωθεί ο ΟΤΕ το αμέσως επόμενο διάστημα ανέφερε πριν από λίγο ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Μιχάλης Τσαμάζ στο πλαίσιο του conference call με τους αναλυτές για τα αποτελέσματα εννεαμήνου.

Ο κ. Τσαμάζ, που δεν παρέλειψε να αναφέρει στο γεγονός ότι για πρώτη φορά ο ΟΤΕ εξέλεξε διευθύνοντα σύμβολο απευθείας από το Δ.Σ., τόνισε ότι το 2010 είναι μια χρονιά πολύ διαφορετική σε σχέση με το 2004, όταν ο Παναγής Βουρλούμης ανάλαβε την ηγεσία της εταιρείας.

Ο νέος Δ.Σ σημέιωσε ότι προτεραιότητα του Οργανισμού θα είναι ο πελάτης, και στόχος είναι αυτός να προτιμά τον ΟΤΕ όχι γιατί είναι φθηνός, κάτι που εκ? των πραγμάτων δεν μπορεί λόγω της ρύθμισης, αλλά γιατί είναι ποιοτικός.

Ο επικεφαλής του ΟΤΕ σημείωσε ότι με κινήσεις που έχουν γίνει έχει μειωθεί κατά 12% το λειτουργικό κόστος στην σταθερή τηλεφωνία, επίσης μειώθηκε κατά 7% το μισθολογικό κόστος ενώ και στην κινητή μειώθηκε το κόστος διατήρησης πελατών. Η προσπάθεια μας είναι να μειώσουμε το κόστος μας και όχι να κυνηγάμε τον πελάτη σε μια εποχή που οι καταναλωτές δεν ξοδεύουν σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον ο κ. Τσαμάζ αναφέρθηκε στην θετική πορεία που είχαν τα πακέτα σταθερής που έβγαλε στην αγορά ο ΟΤΕ το καλοκαίρι αλλά και στην θετική ανταπόκριση του κοινού στο πακέτο ίντερνετ που λανσαρίστηκε τον Σεπτέμβριο ενώ δεν παρέλειψε να κάνει ιδιαίτερη αναφορά και στην θετική πορεία της Cosmote, που αντισταθμίζει τις μεγάλες απώλειες στην σταθερή.

Τέλος ερωτηθείς για την αναχρηματοδότηση ομολογιών που λήγουν τον επόμενο χρόνο ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ σημείωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αφού όλα έχουν κανονιστεί να γίνουν στον σωστό χρόνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v