Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Sanpaolo: Θέμα ημερών η προσφορά για την Polbank

Πιθανότατα στις 9 Νοεμβρίου θα ανακοινωθεί η επίσημη προσφορά της Intesa Sanpaolo για τη θυγατρική της Eurobank στην Πολωνία, την Polbank, όπως αποκαλύπτει το Reuters.

Sanpaolo: Θέμα ημερών η προσφορά για την Polbank
Το ενδιαφέρον της Intesa Sanpaolo για την εξαγορά της θυγατρικής της Eurobank στην Πολωνία -της Polbank- αποκαλύπτει και το πρακτορείο Reuters, τονίζοντας μάλιστα ότι το due diligence έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και η διατύπωση προσφοράς ενδεχομένως να γίνει στις 9 Νοεμβρίου.

"Το due diligence έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Η συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου στις 9 Νοεμβρίου θα μπορούσε να είναι μία ευκαιρία", για να αποφασιστεί η επίσημη διατύπωση προσφοράς, αναφέρει πηγή προσκείμενη στις διαδικασίες στο πρακτορείο Reuters, προσθέτοντας ότι προς το παρόν επισήμως δεν υπάρχει προσφορά.

Σημειώνεται ότι δημοσιεύματα του ξένου Τύπου έχουν περιλάβει το όνομα της Intesa Sanpaolo στους υποψήφιους ενδιαφερομένους για την Polbank, μαζί με την BNP Paribas και τη Raiffeisen Bank. Η προθεσμία για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών λήγει στα μέσα Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v