Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ: Τι ειπώθηκε στην τηλεφωνική συνδιάσκεψη

Στην εποχικότητα, στις χαμηλότερες σε όγκο αγορές από τη ΔΕΗ και τις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και στη λιγότερη διάθεση ναυτιλιακών καυσίμων, οφείλεται η μείωση των πωλήσεων των ΕΛΠΕ, όπως τονίστηκε στην τηλεφωνική συνδιάσκεψη για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων α’ εξαμήνου 2004, χθες, 11 Αυγούστου 2004.

ΕΛΠΕ: Τι ειπώθηκε στην τηλεφωνική συνδιάσκεψη
Στην εποχικότητα, στις χαμηλότερες σε όγκο αγορές των προϊόντων από τη ΔΕΗ και τις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και στη λιγότερη διάθεση ναυτιλιακών καυσίμων συνεπεία του ανταγωνισμού που υφίσταται ο Πειραιάς από άλλα λιμάνια οφείλεται η μείωση των πωλήσεων των ΕΛΠΕ, όπως τονίστηκε στην τηλεφωνική συνδιάσκεψη για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων α’ εξαμήνου 2004, χθες 11 Αυγούστου 2004.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνδιάσκεψης τονίστηκε επίσης ότι η αναπτυξιακή - επενδυτική πολιτική επαναπροσδιορίζεται και θα βασίζεται πλέον σε ορθολογισμένες κινήσεις που θα διασφαλίζουν θετικές αποδόσεις στα επενδεδυμένα κεφάλαια.

Από τον όμιλο συμμετείχαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ε. Ν. Χριστοδούλου, ο δ/νων σύμβουλος κ. Π. Καβουλάκος και στελέχη της εταιρίας.

Οσον αφορά στην κάλυψη των αναγκών της εσωτερικής αγοράς σε καύσιμα

κατά τη διάρκεια των εργασιών συντήρησης του διυλιστηρίου Ασπροπύργου το ερχόμενο φθινόπωρο, η διοίκηση τόνισε ότι έχει πλήρως προβλεφθεί.

Τέλος, σε ερώτημα για την αύξηση των επενδύσεων του ομίλου στο α΄εξάμηνο του 2004 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2003, η διοίκηση τόνισε ότι οφείλεται κυρίως σε εκταμιεύσεις για τη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής 390 MW στη Θεσ/νίκη, η οποία αναμένεται να τεθεί σε εμπορική λειτουργία το φθινόπωρο του 2005, ενώ σε αντίστοιχα επίπεδα αναμένεται να διαμορφωθούν οι εκταμιεύσεις για το β΄ εξάμηνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v