Π&Κ ΑΕΕΧ: Νέο ραντεβού στις 25 Αυγούστου

Στην προκήρυξη νέας επαναληπτικής συνέλευσης κατέληξαν χθες μετά από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες οι μέτοχοι της Π&Κ ΑΕΕΧ. Η νέα ημερομηνία ορίστηκε για τις 25 Αυγούστου.

Π&Κ ΑΕΕΧ: Νέο ραντεβού στις 25 Αυγούστου
Στην προκήρυξη νέας επαναληπτικής συνέλευσης κατέληξαν χθες μετά από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες οι μέτοχοι της Π&Κ ΑΕΕΧ.

Η νέα ημερομηνία ορίστηκε στις 25 Αυγούστου, οπότε και θα εξεταστεί εκ νέου η πρόταση για μετατροπή της εταιρίας επενδύσεων χαρτοφυλακίου σε Αμοιβαίο Κεφάλαιο.

Ο Ανδρέας Παπασπύρου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Π&Κ ΑΕΕΧ, διευκρινίζει στο euro2day.gr πως η πρώτη επαναληπτική γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε χθες στις 17:00, χωρίς ωστόσο να ληφθεί απόφαση μετά από άρνηση μειοψηφούντος μετόχου (με ποσοστό 1,6%).

Στην πρώτη συνέλευση απαιτείτο ομόφωνη απόφαση.

Η δεύτερη πραγματοποιήθηκε μετά από μια ώρα, ύστερα από αίτημα του βασικού μετόχου, QVT (με ποσοστό που προσεγγίζει το 49%), όπου επίσης δεν ελήφθη απόφαση, καθώς η σχετική διαδικασία θα επικυρωνόταν μέσω σχετικής απαρτίας.

Στη νέα επαναληπτική συνέλευση, που ορίστηκε για τις 25/8, κύριο αίτημα παραμένει αυτό της μετατροπής σε Α/Κ, αλλά και της λύσης της υφιστάμενης εταιρίας και της διανομής των κεφαλαίων στους μετόχους.

Διευκρινίζεται πως στη γενική συνέλευση της 25/8, η όποια απόφαση λαμβάνεται με ποσοστό 50+1.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v