Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βγενόπουλος: Επιτυχημένο το δικό μας fast track

Εφαρμόζουμε το δικό μας fast track και είναι απόλυτα επιτυχημένο, με επενδύσεις 100 εκατ. ευρώ το 2010 και 160 εκατ. το 2011 για όλες τις εταιρίες της MIG, τόνισε ο κ. Αν. Βγενόπουλος σε εγκαίνια πτέρυγας του Μητέρα.

Βγενόπουλος: Επιτυχημένο το δικό μας fast track
Πρωταρχική σημασία στην ποιότητα για τη λειτουργία των εταιριών που τον απαρτίζουν δίνει ο όμιλος MIG και αυτό είναι πλέον γνωστό. Εμείς ήδη εφαρμόζουμε το δικό μας fast track και είναι απόλυτα επιτυχημένο, με επενδύσεις 100 εκατ. ευρώ το 2010 και 160 εκατ. ευρώ το 2011 για όλες τις εταιρίες του ομίλου.

Με τα λόγια αυτά, ο πρόεδρος του ομίλου MIG κ. Ανδρέας Βγενόπουλος εγκαινίασε την πτέρυγα VIP και την παιδιατρική κλινική του Μητέρα.

Ο κ. Βγενόπουλος αναφέρθηκε στη διεθνή πιστοποίηση των εταιριών υγείας του ομίλου κατά JCI και σημείωσε πως αυτή η επιτυχία δεν είναι αποτέλεσμα μόνο των διαρκών επενδύσεων, αλλά οφείλεται και στην ποιότητα των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Από την πλευρά του, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του, ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ευχήθηκε καλή πορεία στο επόμενο διάστημα και δεσμεύτηκε πως μέχρι το τέλος του έτους θα επιχειρήσει να δώσει λύση στα βασικά προβλήματα που ταλανίζουν τον χώρο της υγείας, και έφερε ως παράδειγμα τις πρόσφατες συζητήσεις για τις επικείμενες αλλαγές στις ιδιωτικές κλινικές.

Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Μητέρα κ. Κων. Σταύρου σημείωσε μεταξύ άλλων πως το Μητέρα αναβαθμίζει τους χώρους των μονάδων του, σε αντίθεση με μονάδες του ανταγωνισμού που εφαρμόζουν αθέμιτες πρακτικές.

Η αναβάθμιση των χώρων του Μητέρα, μέσω των έξι κλινών VIP του 7ου ορόφου και της παιδιατρικής κλινικής 32 κλινών στον 5ο όροφο, είναι επένδυση που υπερβαίνει τα 12 εκατ. ευρώ μαζί με τον εξοπλισμό.

Έτσι δημιουργείται η μεγαλύτερη ιδιωτική κλινική στη χώρα, με 501 κλίνες.

Πηγή: www.iatronet.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v