Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΔΑΠ: Δύο νέοι εντεταλμένοι σύμβουλοι

Την ανάθεση δυο νέων εντεταλμένων συμβούλων και συγκεκριμένα των κ.κ. Αν. Βαρθολομαίου και Π. Νικολόπουλου ενέκρινε η χθεσινή (10/08) έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΕΥΔΑΠ που παράλληλα έδωσε το πράσινο φως στο δ.σ. να ιδρύσει νέες θυγατρικές.

ΕΥΔΑΠ: Δύο νέοι εντεταλμένοι σύμβουλοι
Την ανάθεση δυο νέων εντεταλμένων συμβούλων ενέκρινε η χθεσινή (10 Αυγούστου) έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΕΥΔΑΠ.

Όπως αναφέρει η Εθνική ΑΧΕ στο πρωινό της report επικαλούμενη δημοσιεύματα του Τύπου πρόκειται για τους κ.κ. Αν. Βαρθολομαίο και Π. Νικολόπουλο οι οποίοι ανέλαβαν καθήκοντα εντεταλμένων συμβούλων.

Επίσης, η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως κατά τη διάρκεια της συνέλευσης η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ ανέφερε πως οι δανειακές ανάγκες της Επιχείρησης για τη χρηματοδότηση του επενδυτικού της προγράμματος αφορούν σε ποσό ύψους 100 – 300 εκατ. ευρώ.

Τέλος, σημειώνεται πως η γενική συνέλευση εξουσιοδότησε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ για την ίδρυση θυγατρικών εταιριών οι οποίες αναμένεται να δραστηριοποιηθούν σε νέους τομείς, καταλήγει η Εθνική ΑΧΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v