Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΜΕ-ΟΤΕ: "Η DT αυτόν τον ΟΤΕ αγόρασε"

Η DT αυτόν τον ΟΤΕ αγόρασε, γνωρίζοντας ποιες ήταν οι εργασιακές σχέσεις, ποιοι ήταν οι νόμοι και ποιοι ήταν οι εργαζόμενοι, σημειώνει η ΟΜΕ-ΟΤΕ, απαντώντας σε σχετικές αιτιάσεις του Guido Kerkhoff της Deutsche Telekom.

ΟΜΕ-ΟΤΕ: Η DT αυτόν τον ΟΤΕ αγόρασε
Η Deutsche Telecom αυτόν τον ΟΤΕ αγόρασε και κανείς δεν την εμποδίζει να αποχωρήσει, σημειώνει η ΟΜΕ-ΟΤΕ, απαντώντας σε σχετικές αιτιάσεις του Guido Kerkhoff της Deutsche Telekom.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

"Ο επικεφαλής για την Ν.Α. Ευρώπη της Deutsche Telecom κ. Γκουίντο Κέρκοφ στο χθεσινό συνέδριο της Info-Com World, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την ανοχή της Ελληνικής Κυβέρνησης σε «ανοιχτά ζητήματα», όπως τα εργασιακά , ζητώντας ελαστικότερες εργασιακές σχέσεις, νέους κανονισμούς κ.λ.π.

Η ΟΜΕ-ΟΤΕ έχει απαντήσει στον κ. Κέρκοφ με την παρέμβασή της στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΤΕ από τις 4-8-2010 ως εξής :

«Η Deutsche Telecom αυτόν τον ΟΤΕ αγόρασε, γνωρίζοντας ποιες ήταν οι εργασιακές σχέσεις, ποιοι ήταν οι νόμοι της χώρας και ποιοι ήταν οι εργαζόμενοι. Δεν μπορούν να έρχονται τώρα μετά από ένα χρόνο και να λένε : εμείς θέλουμε να είναι οι εργαζόμενοι και λιγότεροι και με λιγότερα εργασιακά δικαιώματα και με λιγότερους μισθούς».

Τέλος, εάν η επένδυση αυτή δεν τους «βγαίνει, δεν τους εμποδίζει κανείς να αποχωρήσουν και να αφήσουν τον ΟΤΕ στους ΄Ελληνες, όπως και στον παρελθόν, να τον επεκτείνουν ακόμα περισσότερο".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v