Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ζερβός: Τι θα προτάξουμε στις επαφές με ελεγκτές

Με κυρίαρχα θέματα τους λιγνίτες αλλά και την προσαρμογή της Επιχείρησης στο μοντέλο ΙΤΟ προσέρχεται η διοίκηση της ΔΕΗ στην αυριανή συνάντηση με τους ελεγκτές της Ε.Ε.

Ζερβός: Τι θα προτάξουμε στις επαφές με ελεγκτές
Με κυρίαρχα θέματα τους λιγνίτες αλλά και την προσαρμογή της Επιχείρησης στο μοντέλο ΙΤΟ προσέρχεται η διοίκηση της ΔΕΗ στην αυριανή συνάντηση με τους ελεγκτές της Ε.Ε., οι οποίοι θα έχουν διαδοχικές συναντήσεις τόσο με κυβερνητικούς παράγοντες όσο και με ενεργειακούς φορείς αλλά και με τη ΔΕΗ.

Σύμφωνα με τον κ. Ζερβό, η συνάντηση έχει διερευνητικό χαρακτήρα και από την πλευρά της ΔΕΗ θα υποστηριχτούν όλες οι ισοδύναμες λύσεις προσαρμογής στο μοντέλο απελευθέρωσης της αγοράς.

"Εμείς δεν αποφασίζουμε, αυτό εναπόκειται στην κυβέρνηση. Εμείς προτείνουμε την προσαρμογή στο μοντέλο ΙΤΟ, το οποίο προβλέπεται από την κοινοτική οδηγία".

Εξάλλου χθες, το Δ.Σ. της ΔΕΗ αποφάσισε και τον νομικό διαχωρισμό του δικτύου μεταφοράς στην ήδη υπάρχουσα και ανενεργή ΔΕΗ Τηλεπικοινωνίες.


* Το πλήρες κείμενο της ομιλίας του Α. Ζερβού στο συνέδριο του Economist δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v