Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Ζήτησαν από τους εργαζόμενους να συντομεύουν

Η έντονη σχέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ κ. Παναγή Βουρλούμη με τους εργαζόμενους του Οργανισμού επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά στο εν εξελίξει ΔΣ του οργανισμού.

  • της Μάρως Τσαντήλα
ΟΤΕ: Ζήτησαν από τους εργαζόμενους να συντομεύουν
Η έντονη, ιδίως το τελευταίο διάστημα, σχέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ κ. Παναγή Βουρλούμη με τους εργαζόμενους του Οργανισμού επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά λίγο νωρίτερα στο εν εξελίξει διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού. Σήμερα, μετά από πολλές αναβολές, είχε προγραμματιστεί η παρουσία των εκπροσώπων της ΟΜΕ-ΟΤΕ προκειμένου να τοποθετηθούν στα ζητήματα που τους αφορούν και να καταθέσουν τις απόψεις τους.

Ωστόσο οι εκπρόσωποι των εργαζομένων σημειώνουν ότι δεν κατάφεραν να τοποθετηθούν επί της ουσίας αφού ο χρόνος που τους δόθηκε ήταν εξαιρετικά λίγος προκειμένου να ολοκληρωθεί σύντομα η συνεδρίαση του Δ.Σ ώστε o ο κ. Guido Kerkhoff να παραστεί στο συνέδριο Infocom που διεξάγεται σήμερα και είναι προγραμματισμένο να μιλήσει.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Παναγής Βουρλούμης φέρεται να ανέφερε ότι αυτό είναι το τελευταίο Δ.Σ. του ΟΤΕ στο οποίο λαμβάνει μέρος και κάλεσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων να συντομεύουν, αφού τα όσα έχουν να πουν, θα τα επαναλάβουν και στην νέα διοίκηση.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την αντίδραση του προεδρείο της ΟΜΕ – ΟΤΕ που έκανε λόγο για πρακτικές και συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν ούτε στο μέγεθος της εταιρείας αλλά ούτε και στα προβλήματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v