Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Παπακωνσταντίνου-Kerkhoff για ΟΤΕ

Συνάντηση στην οποία θα εξετασθεί το ζήτημα του διαδόχου του Παναγή Βουρλούμη στην ηγεσία του ΟΤΕ θα είχε σήμερα το απόγευμα κ. Γ. Παπακωνσταντίνου με το στέλεχος της Deutsche Telekom κ. Guido Kerkhoff.

  • της Μάρως Τσαντήλα
Συνάντηση Παπακωνσταντίνου-Kerkhoff για ΟΤΕ
Συνάντηση στην οποία θα εξετασθεί το ζήτημα του διαδόχου του Παναγή Βουρλούμη στην ηγεσία του ΟΤΕ θα είχε σήμερα το απόγευμα ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου με το στέλεχος της Deutsche Telekom κ. Guido Kerkhoff.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών για την επιλογή του προσώπου θα διαδεχθεί τον μακροβιότερο μάνατζερ του ΟΤΕ έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Ιούνιο ωστόσο δεν έχει κατέστη δυνατόν να υπάρξει συμφωνία αφού η γερμανική εταιρεία σθεναρά υποστήριξε τον κ. Βουρλούμη για την παραμονή στην θέση του ενώ η πλευρά του δημοσίου είχε ξεκαθαρίσει ότι ήθελε αλλαγή φρουράς.

Ωστόσο μετά και την δήλωση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου ότι επιθυμεί ως το τέλος του έτους να ολοκληρώσει τον κύκλο του στον ΟΤΕ άνοιξε ο δρόμος για την επιλογή αντικαταστάτη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο μεγαλομέτοχοι του ΟΤΕ έχουν συμφωνήσει κατ? αρχήν στην διατήρηση του υφιστάμενου μοντέλου διοίκησης δηλαδή την συγκέντρωση των ρόλων του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου σε ένα πρόσωπο.

Μάλιστα κάποια σενάρια μάλιστα υποστηρίζουν ότι Ελληνικό Δημόσιο και η Deutsche Telekom βρίσκονται πολύ κοντά στην επιλογή του καθηγητή κ. Μ. Μπλέτσα, μέλους του Δ.Σ. του ΟΤΕ, τις ικανότητες και την κατάρτιση του οποίου πρόσφατα εξήρε και ο Βουλρούμης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v