Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΒΑ: Πρόεδρος και διοικητής ο Ι. Γεωργάνας

Ο Ι. Γεωργάνας (αντιπρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς) ανέλαβε πρόεδρος και διοικητής του Δ.Σ της ΕΤΒΑ στη θέση του παραιτηθέντος Γ. Κασμά. Επίσης, από το Δ.Σ της τράπεζας παραιτήθηκε και ο Κ. Νικολής, ενώ στη θέση τους επιλέχθηκαν οι Λ. Γεροσταθόπουλος και ο Σ. Λεκκάκος.

ΕΤΒΑ: Πρόεδρος και διοικητής ο Ι. Γεωργάνας
Ο Ιάκωβος Γεωργάνας ανέλαβε πρόεδρος και διοικητής του Δ.Σ της ΕΤΒΑ στη θέση του παραιτηθέντος Γεωργίου Κασμά, ενώ από το Δ.Σ της τράπεζας παραιτήθηκε και ο Κων/νος Νικολής από τη θέση του υποδιοικητή και μέλους του Δ.Σ. Σημειώνεται, ότι ο κ. Γεωργάνας είναι αντιπρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς.

Ως νέα μέλη στη θέση των παραιτηθέντων επιλέχθηκαν από το Δ.Σ ο Λουκάς Γεροσταθόπουλος (αντιπρόεδρος) και ο Σταύρος Λεκκάκος, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του γενικού διευθυντή της τράπεζας.

Μετά τη μεταβολή, η σύνθεση του Δ.Σ της ΕΤΒΑ είναι: Ιάκωβος Γεωργάνας (Πρόεδρος Δ.Σ-Διοικητής), Λουκάς Α. Γεροσταθόπουλος (Αντιπρόεδρος), Σταύρος Λεκκάκος (Μέλος), Χριστόδουλος Αντωνιάδης (Μέλος), Εμμανουήλ Χατζηδάκης (Μέλος), Σαράντος (Μέλος), Διονύσιος Σβορώνος (Μέλος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v