Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελινόιλ: Πετρέλαιο θέρμανσης με 6 άτοκες δόσεις

Η διοίκηση της Ελινόιλ γνωστοποιεί ότι παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες της να εξοφλούν σε 6 άτοκες δόσεις το πετρέλαιο θέρμανσης που προμηθεύονται, εφόσον πληρώνουν με πιστωτική κάρτα.

Ελινόιλ: Πετρέλαιο θέρμανσης με 6 άτοκες δόσεις
Η διοίκηση της Ελινόιλ γνωστοποιεί ότι παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες της να εξοφλούν σε 6 άτοκες δόσεις το πετρέλαιο θέρμανσης που προμηθεύονται, εφόσον πληρώνουν με πιστωτική κάρτα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι καταναλωτές εντός Αττικής που επιλέξουν να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης απευθείας από την ΕΛΙΝΟΪΛ και καλούν στο 210 6241600 ή στο 801 11 802 11 για την παραγγελία τους έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν σε 6 άτοκες δόσεις.

Παράλληλα, επισημαίνεται, ότι η ΕΛΙΝΟΪΛ αποδεικνύει στην πράξη και την ξεχωριστή της ευαισθησία σε θέματα προστασίας του καταναλωτή χρησιμοποιώντας για τη διανομή πετρελαίου θέρμανσης ιδιόκτητα βυτιοφόρα και δικούς της οδηγούς, ελέγχοντας τις διαδικασίες παράδοσης με κατάλληλα καταρτισμένους ελεγκτές ποιότητας.

Ταυτόχρονα, παρέχει και αναλυτικές συμβουλές τόσο με ενημερωτικό φυλλάδιο όσο και μέσω της ιστοσελίδας της www.elin.gr, για τη σωστή παραλαβή πετρελαίου θέρμανσης, ώστε οι καταναλωτές "να παίρνουν ακριβώς την ποσότητα πετρελαίου που πληρώνουν".

Τέλος, τονίζεται η δυνατότητα πληρωμής σε 6 άτοκες δόσεις ισχύει για τους κατόχους καρτών VISA και MASTERCARD όλων των τραπεζών εκτός Εθνικής και Citibank.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v