Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρά η ΟΜΕ-ΟΤΕ

Σε τρίωρη παναττική στάση εργασίας στον ΟΤΕ την Πέμπτη 14/10 (από τις 13:00 έως τις 16:00) και σε 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις αποφάσισε να προχωρήσει το ΔΣ της ΟΜΕ-ΟΤΕ κατά τη συνεδρίαση της 7ης Οκτωβρίου.

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρά η ΟΜΕ-ΟΤΕ
Σε τρίωρη παναττική στάση εργασίας στον ΟΤΕ την Πέμπτη 14/10 (από τις 13:00 έως τις 16:00) και σε 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις αποφάσισε να προχωρήσει το Δ.Σ. της ΟΜΕ-ΟΤΕ, κατά τη συνεδρίαση της 7ης Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, αναφορικά με τις 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις, το εύρος, την έκταση και τις ημερομηνίες θα καθορίσει η εκτελεστική επιτροπή, ανάλογα με τις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων αλλά και τις κινητοποιήσεις για ευρύτερα ζητήματα, που αφορούν στις εξελίξεις στα εργασιακά - ασφαλιστικά αλλά και φορολογικά θέματα που απασχολούν το σύνολο των εργαζομένων στη χώρα.

Παράλληλα, το Δ.Σ. της ΟΜΕ-ΟΤΕ έδωσε εντολή στον πρόεδρο και γενικό γραμματέα να προχωρήσουν σε ασφαλιστικά μέτρα κατά της διοίκησης, η οποία μέχρι στιγμής με παρελκυστικές τακτικές αρνείται να διαθέσει στοιχεία που έχουν αιτηθεί στη βάση του Π.Δ. 240 και έχουν σχέση με τη διαβούλευση αλλά και τη διαπραγμάτευση.

Η ΟΜΕ-ΟΤΕ, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, "καλεί όλους τους εργαζομένους στον όμιλο να κάνουν πράξη καθημερινά την πιστή τήρηση του ωραρίου, να εξυπηρετούν κατά προτεραιότητα τους πελάτες συνδρομητές μας και να τηρούν απαρέγκλιτα τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας σε όλους τους τομείς".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v