ΟΛΠ: Συνεργασία Λιμένων Κύπρου-Πειραιώς

Την Κύπρο επισκέπτεται μαζί με στελέχη του Ο.Λ.Π. Α.Ε. ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού κ. Γιώργος Ανωμερίτης ως προσκεκλημένος της Αρχής Λιμένων Κύπρου.

ΟΛΠ: Συνεργασία Λιμένων Κύπρου-Πειραιώς
Την Κύπρο επισκέπτεται μαζί με στελέχη του Ο.Λ.Π. Α.Ε. ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού κ. Γιώργος Ανωμερίτης ως προσκεκλημένος της Αρχής Λιμένων Κύπρου στις 3 και 4 Οκτωβρίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του θα συνυπογραφεί Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ των Λιμένων της Κύπρου και του Λιμένος Πειραιά και θα πραγματοποιηθεί σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της ναυτιλιακής κοινότητας της Κύπρου, τόσο στη Λεμεσό, όσο και στη Λευκωσία.

Το βράδυ της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου στο Κάστρο της Λάρνακας η Αρχή Λιμένων Κύπρου οργανώνει ειδική πολιτιστική βραδιά αφιερωμένη στο ποιητικό και λογοτεχνικό έργο του Γιώργου Ανωμερίτη.

Ομιλητές της εκδήλωσης έχουν ορισθεί ο πρ. Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Βάσος Λυσσαρίδης, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω της Κύπρου Τίτος Χριστοφίδης και ο πρώην Πρέσβης και Αν. Καθηγητής Πανεπιστημίου Κύπρου Γιώργος Γεωργής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v