Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρώπη ΑΕΓΑ: Κάλυψη του “Solar Tree" στη ΔΕΘ

Η Ευρώπη ΑΕΓΑ ανέλαβε για το χρονικό διάστημα 6 - 21 Σεπτεμβρίου 2010 την ασφαλιστική κάλυψη του ηλιακού υβριδικού φωτιστικού “Solar Tree”, που βρισκόταν προς έκθεση στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ.

Ευρώπη ΑΕΓΑ: Κάλυψη του “Solar Tree στη ΔΕΘ
Η Ευρώπη ΑΕΓΑ ανέλαβε για το χρονικό διάστημα 6 - 21 Σεπτεμβρίου 2010 την ασφαλιστική κάλυψη του ηλιακού υβριδικού φωτιστικού “Solar Tree”, που βρισκόταν προς έκθεση στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ., έναντι των κινδύνων Πυρός, Αστικής Ευθύνης, Κατά Παντός Κινδύνου Συναρμολόγησης.

Σημειώνεται ότι το “Solar Tree” είναι το μοναδικό στον κόσμο δέντρο ηλιακής ενέργειας το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εν λόγω ασφάλιση πραγματοποιήθηκε μέσα στα πλαίσια ασφάλισης από την Ευρώπη ΑΕΓΑ και των περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ – ΗΕLΕΧPΟ Α.Ε.» σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό της σύμβουλο AON HELLAS S.A.

--- ΝΕΑ ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΕΓΑ με τη πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο της ασφάλισης, έχει σχεδιάσει πρωτοποριακά ασφαλιστικά προϊόντα για τις φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις τα οποία έχει ονομάσει “Solar Tree”.

Η παρεχόμενη ασφαλιστική κάλυψη απευθύνεται σε Ιδιώτες που επιθυμούν να τοποθετήσουν οικιακή φωτοβολταϊκή μονάδα και σε Επαγγελματίες.

Για τους ιδιώτες η ασφάλιση αφορά κινδύνους Περιουσίας (Πυρός, Σεισμού, Καιρικών φαινομένων, Πολιτικών κινδύνων, Κλοπής, Απώλειας Κερδών )

Για τους επαγγελματίες η παρεχόμενη ασφάλιση έχει τρία σκέλη:

α. την ασφάλιση του Έργου ( Συναρμολόγηση , Τοποθέτηση )
β. την ασφάλιση της Λειτουργίας ( Καλύψεις Περιουσίας, Μηχανικές Βλάβες)
γ .την ασφάλιση της Αστικής Ευθύνης

Τα ασφάλιστρα είναι τα πλέον ανταγωνιστικά της αγοράς και ειδικά για την ασφάλιση φωτοβολταϊκών μονάδων σε ταράτσες κατοικιών , παρέχεται σημαντική έκπτωση ασφαλίστρων αν ασφαλιστεί επίσης και το κτίριο καθώς και το περιεχόμενο της κατοικίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v