Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Attica Bank: Ενίσχυση του Λογαριασμού Αλληλεγγύης

Η διοίκηση της Attica Bank συναντήθηκε, με τον Πρόεδρο της Βουλής με αφορμή τη συμμετοχή των εργαζομένων της, στην ενίσχυση του Λογαριασμού Αλληλεγγύης για την Απόσβεση Δημοσίου Χρέους, με το ποσό των 91.325 ευρώ.

Attica Bank: Ενίσχυση του Λογαριασμού Αλληλεγγύης
Ο Πρόεδρος και Εντεταλμένος Σύμβουλος της Attica Bank κ. Ιωάννης Γαμβρίλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων της Τράπεζας κ. Αθανάσιος Σταθόπουλος και ο γ.γ. του Συλλόγου κ. Εμμανουήλ Πίτσας συναντήθηκαν, με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο με αφορμή τη συμμετοχή των εργαζομένων της Attica Bank στην ενίσχυση του Λογαριασμού Αλληλεγγύης για την Απόσβεση Δημοσίου Χρέους, με το ποσό των 91.325 ευρώ.

Τα ποσό συγκεντρώθηκε από τις οικειοθελείς εισφορές των εργαζομένων της Attica Bank, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης της Διοίκησης της Τράπεζας, αποδεικνύοντας έμπρακτα το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης τους.

Ο κ. Πετσάλνικος συνεχάρη θερμά τους εργαζόμενους της Attica Bank για αυτή την πρωτοβουλία τονίζοντας ότι: «Η πράξη αυτή, φανερώνει ευαισθησία, ευθύνη και αυξημένο αίσθημα αλληλεγγύης σε μια περίοδο που είναι δύσκολη για τη χώρα και την εθνική οικονομία αλλά και πάρα πολύ δύσκολη για τους εργαζόμενους. Αυτό δείχνει ότι και στις δύσκολες εποχές που διερχόμαστε, η αλληλεγγύη, η υπευθυνότητα, η σοβαρότητα και η αγάπη προς την πατρίδα, προς την Ελλάδα, είναι ισχυρές αξίες. Άλλωστε και στο ενημερωτικό «σποτ» που δημιουργήσαμε, τονίσαμε ότι η Ελλάδα δεν είναι εγκλωβισμένη και την στηρίζουμε και θα την στηρίξουμε όλοι μας».

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Εντεταλμένος Σύμβουλος της Attica Bank κ. Ιωάννης Γαμβρίλης, συνεχάρη τους εργαζόμενους της Attica Bank για την άμεση ανταπόκριση τους και τη συνεισφορά τους στην προσπάθεια εξόδου της χώρας από την κρίση, επισημαίνοντας ότι η συστράτευση όλων ήταν συγκινητική. Οι εργαζόμενοι στην Attica Bank με την κίνηση αυτή έστειλαν μήνυμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας στην ελληνική κοινωνία ότι η κρίση μπορεί να ξεπεραστεί, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την προσήλωση της Τράπεζας στις αρχές της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

O Πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων, κ. Αθανάσιος Σταθόπουλος αναφέρθηκε στην ανταπόκριση των εργαζομένων της τράπεζας, οι οποίοι -όπως είπε- από το υστέρημα τους και όσο μπορούσε ο καθένας, συνεισέφεραν, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του Δημοσίου Χρέους για το καλό του λαού και της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v